Gledatelje ‘Braka na prvu’ jedna stvar izbacila iz takta: ‘U potpunosti je zastrašujuće’

Alan i Danijela (Foto: RTL)

U pretposljednjoj epizodi sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ parovi su po posljednji put sjeli na kauč pred stručnjake s kojima su gledali rezime svog sudjelovanja u showu.

Tako su u sinoćnjoj epizodi svoje putovanje kroz eksperiment komentirali Danijela i Alan, Mura Klara i Marko, Renata i Josip te Klara i Lovre, a viđeno je izazvalo pravu buru reakcija kako među kandidatima, tako i među gledateljima koji od sinoć putem društvenih mreža iznose mišljenje o viđenom.

Najviše pažnje ponovno su privukli Alan i Danijela, odnosno, Alanovo ponašanje prema Danijeli tijekom eksperimenta koje su kandidati po prvi put imali priliku vidjeti na malim ekranima.

Danijela je bila na rubu suza (Foto: RTL)

“Produkcija to nije smjela dopustiti”

“Danijela je po meni, naučila lekciju ranije koju je skupo platila, a sada ide uspješno ka tome da u velikom dijelu izliječi traumu koju je doživjela”, “Alana brane samo muškarci koji misle kao i on, a takve “muškarce” treba u širokom luku izbjegavat”, pisali su gledatelji.

“Konačno je Alan vidio kao i svi ostali što je rekao, nema više onog podlog dvostrukog-trostrukog muljanja. Ako mu ne prođe njegova muljaža on vrijeđa. Zla osoba samo zlo i može iznijeti jer je to u njoj”, poručila je jedna gledateljica.

“Meni je fascinantno i zastrašujuće koliko muškaraca zapravo podržava ponašanje od Alana. Što je s glavom?!”, “Divan javni prikaz narcisa, samo sam čekala koliko će mu dugo trebati da krene s: ali ona je…”, “Ovakav tim osobe kao što je Alan za početak uopće nije trebao doći na televiziju i i dalje mi nije jasno kako je produkcija tako nešto dopustila”, nizali su se komentari gledatelja.


Prikazali Alanove gadosti, on se smijao, a Danijela na rubu suza: ‘Ja sam se naježila’

“Iz mene je izvlačila samo loše”

Podsjećamo, nakon što su stručnjaci Danijeli i Alanu pustili snimke njihove avanture, svi su se najviše iznenadili Alanovu vrijeđanju Danijelina izgleda. U konačnici, ostali kandidati su zapljeskali Danijeli dok su stručnjaci bili šokirani viđenim jer ima previše uvredljivog sadržaja.

“Imam osjećaj kao da je Danijela iz mene izvlačila samo nešto loše”, opravdavao se Alan dok mu su stručnjaci objašnjavali kako je sam odgovoran za svoje ponašanje i nije im bilo jasno zašto mu je tako teško iskreno se ispričati.

Također, Boris je pričao Alanu da je povrijedio Danijelu i da se tako ne gradi ljubav, no on smatra da se ne gradi s Danijelom, ali da mu s drukčijim ženama bude lijepo.


Komentari