Gabrijela iznenadila gledatelje izjavom: ‘Obavi sakramente, bit ćeš blagoslovljena’

Gabrijelina izjava izazvala pažnju gledatelja (Foto: RTL/Screenshot)

Gabrijela Juraja jedna je od kandidatkinja koja je skupila simpatije gledatelja emisije ‘Ljubav je na selu’, a svojom posljednjom izjavom ponovno je privukla veliku pažnju među istima.

Naime, Gabi je prije nekoliko dana čestitala rođendan kolegici iz showa Brankici Kobasić s kojom se kroz sudjelovanje u emisiji i sprijateljila. A koliko je Brankica postala važna u njezinom životu, svjedoči i to da je Gabrijela izjavila kako je vidi u ulozi svoje kume.

Gabi, Miro i Brankica (Foto: Facebook)

‘Nisam krštena, ali ako ću se kristiti, Brankica će biti kuma meni, ali i mom budućem djetetu. Naravno, ako ću ga imati‘, rekla je za RTL.hr. Gabrijela koja trenutačno uživa u ljubavi s Miroslavom Dekalićem.

Ova izjava je na društvenim mrežama potaknula niz reakcija gledatelja.

‘Ne daj da ti itko kvari sreću’

‘Gabi nikada nije kasno, ako nisi imala mamu, imaš muža i obitelj koja te voli, samo i ti njih poštuj, obavi sakramente, bit ćeš blagoslovljena, ne osvrći se na negativne komentare, ne daj da ti itko kvari sreću. Važno da te voli do koga ti je stalo, puno sreće vesela Gabi’, ‘Znam da su prijateljice, ali kumu si je mogla naći neku mlađu. Ok ako je za sebe tražila kumu, ali djetetu koje još nije u planu, da li ona zna uopće ulogu koja krsna kuma ima?’, pisali su.

Spavala s farmerovim prijateljem pa mu poručila: ‘On je odličan ljubavnik, ti si jalov naspram njega’


‘Ružne riječi od žena i muškaraca za djevojku koju ne poznaju su odraz njihove razine. Kuma se bira iz ljubavi, a ne prema novčaniku kao što neki ovdje očito rade… Podrška Gabrijeli, prati svoje srce, biraj ljude iz ljubavi i sreća neće izostati! Samo naprijed, život je pred tobom’, komentirali su neki gledatelji.

Inače, Gabi i Miro danas živi zajedno, ona se preselila k njemu te ne krije sreću na društvenim mrežama, gdje je nedavno zavarala javnost da su se ona i Miro zaručili.


Komentari