FRANKA NALJUTILA ĆORLUKU: ‘Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno…’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Franka Batelić otkrila je da je jedna njezina objava na Instagramu naljutila Vedrana Ćorluku.

Prilikom Vedranovog oproštaja od hrvatske reprezentacije 2018. godine Franka mu je posvetila emotivnu objavu na Instagramu.

“Priznajem, suza je u oku. Vrijeme je za neke nove pobjede, nove avanture, nove izazove, bitke koje ćeš ti onako suvereno, odlučno i čvrsto voditi i pobijediti kako samo ti znaš. Ali kao što si i sam rekao, ovaj dres je nešto posebno i tu peticu ćemo zauvijek nositi u srcu, gdje god nas ovaj lunapark zvan život odnio. Volimo te, Čarli, ponosni smo Veki”, napisala je tada Franka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 Za vrijeme gostovanja u showu Dalibora Petka Franka je priznala da je Vedrana naljutila ta objava.

“Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive”, otkrila je Franka.

Prisjetila se i svojih početaka u Showtimeu, za koje je je rekla da je u pitanju bio “neki drugi život”.

Franka i Vedran nedavno su se uselili u luksuznu vilu na Britancu. U vili od vrtoglavih 15 milijuna kuna podižu sina Viktora, koji je u siječnju napunio godinu dana. Franka i Vedran vezu su započeli 2012. godine za vrijeme tulumarenja na Zrću, a vjenčali su se 2018. godine.


Komentari