Franka Batelić o problemu sa sinom Viktorom: ‘Tada me ne želi pogledati, skroz poludi’

Franka Batelic (Foto: Josip Moler / CROPIX)

U svojoj debi emisiji “Velika pitanja malih ljudi” na Bravo! KIDS radiju, mala Maša ugostila je Franku Batelić.  Pjevačica je otkrila svoje omiljene priče iz djetinjstva, koje priče čita svojoj djeci prije spavanja, koja je njezina najdraža dječja pjesma te najavila kada će objaviti svoju novu pjesmu. Također su razgovarale o ženskim temama, pri čemu je Franka Maši opisala kako izgleda njezin susret s sinom kada ga dolazi pokupiti u vrtiću našminkana ili kada ju vidi sređenu u haljini.

Mala Maša svoj prvi intervju započela je pitanjem: “Kako si tako lijepa?”, na što je Franka oduševljeno poručila: “Stvarno si me to pitala, kako si ti tako lijepa? Jesi se tako rodila? Jako si lijepa i imaš jako lijepu kosu i haljinu”, odgovorila je.

Potom je Franka otkrila kako joj je trenutno najdraža pjesmica, odnosno glazba iz filma Sing: “I’m still standing, to znaš, što pjeva Johnny. Da, voliš to? To je meni možda trenutno najdraža”, rekla je pjevačica.

Foto: Screenshot/Instagram/Franka Batelic

Jedno ga potpuno izludi

Šestogodišnja voditeljica pitala je Franku koja joj je najdraža priča: “Ja sam ti uvijek obožavala Aladina iz crtanog filma, priče i svega. Kad sam bila mala sam to jako voljela, a voljela sam i braću Grimm. Imala sam jednu ogromnu knjigu sa svim mogućim bajkama Hans Christian Andersena i onda smo to brat i ja čitali svaku večer.”

Franka je potom otkrila kako se sama našminkala za intervju s Mašom: “Kada imam neki nastup, onda imam malo drugačiju robu. To bude malo više veliko, otkačeno i ekstravagantno i onda ti moj sin, imam jednog sina i jednu kćerkicu, malenu, ali imam sina koji ima blizu tebe negdje, četiri i pol godine, a ti si rekla da imaš šest i pol…E on ti to nikako ne može vidjeti.

On kada vidi mene u nekoj drugoj odjeći ili sa šminkom na licu, on ti poludi. Ja dođem po njega u vrtić našminkana, ne želi me ni pogledati i kaže mi što ti je to na licu, kakvo ti je to lice, mama veži kosu, nemoj tu ružnu kosu imat dolje, kada imam recimo ovako kovrčavu, to nikako ne voli”, ispričala je Franka.


Franka je otkrila kako će kroz mjesec dana izbaciti novu “fora, fora” pjesmu, a do tada možete pogledati cijeli intervju na YouTube kanalu radija Bravo!.

Slavlje u obitelji Ive Šarić i Brune Petkovića: Čestitke pristižu od ranog jutra

 


Komentari