(FOTO) PLENKOVIĆ I BANOŽIĆ U NEVIĐENOM IZADNJU: Top Gun prop’o pišu ljudi na Twitteru

Foto: Twitter

Iako je javnost navikla hrvatskog premijera Plenkovića viđati u odijelima, prilikom posjete francuskom nosaču aviona, zajedno s ministrom obrane Banožićem pojavio se u “Top gun izdanju”, a neuobičajene fotografije osvanule su na Twitteru.

Premijer Andrej Plenković u utorak je posjetio francuski nosač zrakoplova Charles de Gaulle, a testiralose i zajedničko letenje i uvježbavanje hrvatskih pilota 191. Eskadrile lovačkih zrakoplova i francuskih pilota zrakoplova Rafale s tog nosača. Uz predsjednika Vlade bili su ministar obrane Mario Banožić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj i posebni savjetnik predsjednika Vlade za poslove obrane Damir Krstičević.

Francuska je jedina zemlja osim Sjedinjenih Američkih Država koja u sastavu svoje ratne mornarice ima nosač aviona na nuklearni pogon – nosač Charles de Gaulle, piše Jutarnji.

Na Twitter profilu Francuske vojske objavljeno je nekoliko fotografija tog posjeta, na kojima su hrvatski premijer Plenković i ministar obrane Banožić narančasta odijela zamijenili ‘ubojitim izdanjem’.

Na Twitteru se osvanule urnebesne reakcije na račun novih uniformi.

“Top Gun prop’o” – samo je jedan od komentara u nizu.

“Poručnik Pete Mitchell na aparatima”


Komentari