‘FALA BOGU DA JE ISPA OVAJ KLAUN’ Napeta epizoda kulinarskog showa za neke završila na najgori mogući način

Foto: Screenshot

U zadnjoj epizodi popularnog reality showa “Tri, dva, jedan, kuhaj!” ispali su Nebojša i Mahir, a sve zbog loše pripremljenih bijelih bubrega i mozga. Neke su gledatelje zabavljale njihove dosjetke tijekom natjecanja, dok ih drugi nisu mogli smisliti. Evo što kažu o simpatičnom dvojcu i njihovim nastupima u ovoj poznatojkulinarskoj emisiji:

“Fala Bogu da je ispa ovaj klaun Nebojša. Negledljivo je bilo već. Uz te njegove otrcane fore.”

“Pažaninu svi njegovi super kuhaju, zanima me da li bi bile takve ocjene da nije njegov tim. Uz to ponaša ni se previše bahato. Oni su tamo da ocjenjuju jela, a ne kao on”

“Da su spojili Mariju i Mahira prošli bi oni dalje. A drago mi je što nisu ispali Jazz i Joško, omiljeni su mi”

“Pratim i gledam te kuharske emisije i ne sviđa mi se kad se osobe srednjih godina uzdignu visoko. Normalno je da znaju kuhati bolje od mladih. Zar ne bi bilo pametnije da se mladima da morala i da se vise nauče?”

“Žao mi Mahira , a Nešo što svojom pojavom, što svojom umišljenosti i pametovanjem je arogantan do bola”


“Da, jer se vidi iz neba da ih Željka ne simpatizira, kao ni Pažanin i odmah su u startu dobili lošije ocjene od drugih… Šteta”

“Žao mi je Mahira. Dobar je to dečko”

“Daaaa, simpa dečki, al eto… Kratko trajalo, u svakom slučaju bravo za postignut uspjeh”

“Do vraga, koja je svrha bila što su vratili Mahira, ako su ga planirali opet izbaciti? Sad bi sljedeće trebalo izbaciti Darija, inače sve ode k vragu”

“Pažanin užasno prepotentan, živci mu skaču sto na sat, o hrvatskom jeziku neću ni pričat, a Nešo je zasluženo ispao, nije dorastao ovoj razini kuhanja.”


Komentari