Dvostruko slavlje u obitelji Ecije Ojdanić: ‘Danas nam je divan dan’

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram)

Petak je za našu poznatu glumicu Eciju Ojdanić i njezinu obitelj bio veliki dan. Naime, njezina kćer je proslavila rođendan, a ujedno je i obilježila kraj svog srednjoškolskog obrazovanja velikom proslavom zagrebačkih maturanata – Norijadom.

“Danas nam je divan dan, našoj Cviti devetnaesti rođendan! Naša mala djevojčica, koja to više i nije. Poklopilo se da cijela njena generacija danas slavi kraj jednog velikog ciklusa i početak novog”, piše u objavi na Instagramu ponosna mama Ecija koju je popratila nizom Cvitinih fotografija iz različitih životnih razdoblja, od najmanjih nogu pa sve do sada.

“Volimo te, najviše na svijetu, najponosniji smo na tebe. Neka ti naša ljubav, ponos, povjerenje, a i brigica samo budu vjetar u leđa za sva uzbudljiva nadolazeća poglavlja!
Leti, golubice naša”, završila je emotivnu u i dirljivu poruku Ecija svojoj mezimici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)


 

‘Lijepa na mamu’

Uslijedili su brojni komentari Ecijinih obožavatelja i pratitelja koji su Cviti čestitali rođendan i poručili joj da je lijepa na svoju mamju: “Sretan rođendan lijepoj Cviti, i sve najbolje cijeloj obitelji od srca”, “Presladak djevojčurak. Sretan ročkas”, “Lijepa na mamu”,”Cviti divnoj, maminom ponosu.. Najsretniji dosad”, Sretan rođendan vašoj ljepotici od srca. A čestitke i vama”, “Ajme Cvita ima vec 19godina! Sretan ročkas ljepotici!”, “Sretan rođendan, prekrasna, kao i mama”, glase tek neki od komentara Ecijinih pratitelja.

Podsjetimo, Ecija je kćer Cvitu dobila u braku s Antom Viljcem od kojeg se razvela još 2007. godine. Sada je u sretnom braku s Robertom Orhelom, a s njim ima sina Jakova koji je u studenom prošle godine proslavio svoj 14. rođendan.

Nepriznati sin Zdravka Čolića naš je poznati pjevač: ‘Tražit ću alimentaciju za sve ove godine’


Komentari