Djevojka HNL-ovca obznanila da je trudna deset mjeseci: Svi navijaju da rodi baš sutra

Leon Dajaku uskoro će postati otac (Foto: Instagram)

Hajdukovac Leon Dajaku sitno broji do trenutka kada će postati otac. Naime, 22-godišnji nogometaš i djevojka Leonie June čekaju svoje prvo dijete, djevojčicu, koja bi na svijet trebala stići svaki tren, a zbog posljednje objave buduće mame, mnogi vjeruju kako bi se malena mogla roditi na poseban datum.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Sitno broje

Manekenka je, naime, putem Instagrama objavila fotografiju na kojoj šeta gradom, a u prvom planu nalazi se trudnički trbuh koji je dodatno istaknula zanimljivim krojem majice.

‘Odbrojavanje’, napisala je Leonie u opisu fotografije te dodala kako je ‘trudna deset mjeseci‘.

Leon i Leonie (Foto: Instagram)

S obzirom na to da je očito ušla u 40. tjedan trudnoće te da može roditi u bilo kojem trenutku, navijači Hajduka ne skrivaju kako priželjkuju da beba na svijet dođe baš sutra, 13. veljače kad Hajduk slavi svoj rođendan.

Fanove zaludila zgodna mama nogometaša iz HNL-a: ‘Ma nemoguće, to mora da ti je sestra’

Hoće li malena dijeliti rođendan s Hajdukom ili će pak izabrati neki drugi dan, ne preostaje drugo nego vidjeti u narednim danima.

Inače, par je vijest o trudnoći otkrio u rujnu prošle godine, svega par mjeseci nakon što je bivši napadač Bayerna potpisao ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2027. godine.


Komentari