Danijela Martinović otkrila lijepe vijesti pa poručila: ‘Jako sam sretna’

Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Za nešto više od mjesec dana, točnije, 15. svibnja, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Danijela Martinović održat će dugo iščekivani koncert.

Pjevačica koja je na sceni preko tri desetljeća tako će još jednom obradovati svoju publiku, a dok fanovi sitno broje do koncerta, Danijela je danas najavila novo iznenađenje.

Naime, pjevačica je putem svog Instagram profila otkrila kako sutra izbacuje svoju novu pjesmu pod nazivom “Žena”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Posvetila ju je svim ženama

“Jako sam sretna jer sutra, 04.04. je premijera moje nove pjesme ‘Žena'”, poručila je 52-godišnja glazbenica u objavi na spomenutoj društvenoj mreži.

Inače, u nedavnom razgovoru za Story, Danijela je govorila upravo o ovoj pjesmi za koju je istaknula kako ju posvećuje svim ženama. “Posljedica je dobrih namjera, a u moj život došla je kao i većina lijepih okolnosti koje su mi se dogodile posljednjih godina – potpuno neočekivano”, rekla je tad.

“Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, a stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenad Ninčević. Pjesmu posvećujem svim ženama, svih životnih dobi i vjerujem da nema ni jedne koja se u njoj neće pronaći na neki način. Otpjevala sam je iz srca za sve nas”, poručila je pjevačica.

Domaći pjevač komentirao vjenčanje Danijele Martinović: Otkrio hoće li im pjevati za prvi ples

Komentirala udaju za bivšeg policajca

Podsjećamo, Danijela već više od godinu dana uživa u ljubavi s bivšim policijskim inspektorom Josipom Plavićem. A da dvojac ozbiljno razmišlja o zajedničkoj budućnosti, svjedoči i činjenica da privode kraju radove na svojoj kućici u cvijeću u koju bi uskoro trebali useliti.

A planiraju li svoju vezu u nekom skorijem periodu i ozakoniti vjenčanjem, pjevačica je nedavno kratko komentirala kad je za InMagazin otkrila kako zamišlja njihovo vjenčanje.

“Ako se jednog dana budem, interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš. Ako se to ikada bude dogodilo bit će to definitivno vrlo posebno i vrlo skromno”, izjavila je Danijela za domaći medij.


Komentari