ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA Maja Šuput danas slavi, emotivnom objavom raznježila je Grubnića, Badrić i brojne obožavatelje

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput (42) otkrila je obožavateljima na Instagramu da njen sinčić Bloom slavi godinu dana pa je podijelila seriju obiteljskih fotografija i uspomena te raznježila pratitelje.

“Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života! Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek. Neka ti je najsretniji 1. ročkas srećice”, napisala je ispod fotografija sinčića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Čestitkama su se pridružili stilist Marko Grubnić, pjevačica Nina Badrić, Davor Grgin, Mirna Maras, Bojana Gregorić Vejzović i ostali.

”Sretan rođendan malenom anđelu! Prsti radošću i srećom”, poručila joj je Valtka Pokos.

”Sretan Veliki Prvi”, nadovezala se influencerica Ella Dvornik.

Podsjetimo, Maja Šuput se udala 2020. godine za svog sadašnjeg supruga Nenada Tatarinova. Prvo dijete dobila je u 42. godini, a dala mu je ime Bloom Tatarinov.

Inače, iako se Bloomov svaki korak vjerno prati u javnosti i medijima, a već sada nosi titulu najpoznatije bebe u Hrvatskoj, pjevačica je nedavno iskreno priznala kako su joj mjeseci s malenim proletjeli.

”Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila”, napisala je Šuput na društvenim mrežama.

Foto: Instagram


Komentari