Burne reakcije na scenu iz ‘Braka na prvu’: ‘Zločesta, nije bilo ni mjesto ni vrijeme’

Klara i Lovre (Foto: RTL)

Klara i Lovre odavno nisu u najboljim odnosima, a u sinoćnjoj epizodi sociološkog eksperimenta “Brak na prvu”, Lovre se naljutio i na Tamaru.

Naime, Tamara se na zajedničkoj ceremoniji malo našalila, no Lovri ta šala nije odgovarala. “Koliko identiteta danas mijenjaš?”, upitala je Tamara Lovru na što je on burno reagirao opsovavši joj.

“Bar imam identiteta za razliku 99 posto vas ovdje”, dodao je ljutito pojasnivši kako je Tamara jedna te ista, uvijek istog raspoloženja, a on je drugačiji. “Makar sam kreten, malo nas je ovakvih”, priznao je Lovre.

Lovri nije sjela Tamarina šala (Foto: RTL)

“Možda je bilo grubo s moje strane”

Njegova reakcija iznenadila je Klaru koja je željela doznati od Lovre čemu takvo ponašanje i zašto se tako otresao prema Tamari, no on je odlučio ostati suzdržan.

“Više ne znam što bih rekla za njega, nemam riječi… Primijetila sam čim smo došli da je živčan, a to s Tamarom ga je još više naljutilo. Stalno nešto sebi priča u bradu, a kada ga pitaš ne želi reći”, pojasnila je Klara.

Lovrina reakcija iznenadila je i Tamaru koja se u konačnici ispričala pojasnivši kako nije mislila ništa loše. “Možda je bilo grubo s moje strane, nisam tako mislila. Bilo mi je jako žao da to nije prihvatio jer smo se do sada svaki put kada smo tako pričali zezali. On se isto smijao. S obzirom na to da je njemu to bolna točka pripazit ću da ne budem pregruba i da ne idem na nešto što ga boli. Stvarno mi je žao”, rekla je Tamara.

Kandidatkinja iz ‘Braka na prvu’ oplela po Danijeli i Alanu: ‘Dno dna, muljatori oboje’

“Samo provocira svojim zanovijetanjem”

Međutim, unatoč tome što se Tamara samo šalila, brojni su gledatelji ovdje stali u Lovrinu obranu tvrdeći kako ni Tamara ni Klara u ovom slučaju nisu bile u redu prema njemu.

“Klara-zlo, Filip-narcis i Tamara-prazan skup, konstantno se izruguju s Lovrom i njegovih 5 identiteta, dobro im je rekao da oni nemaju nijedan…a pogotovo Tamara koja je tupasta pa misli da je to fora njemu govorit pred kamerama dok Klara uživa, a Filip se pravi kao da nisu njegova posla”, “To nije bila šala, nego provokacija! Nije bilo ni mjesto ni vrijeme”, pisali su gledatelji.
“Ona se uvijek ‘šali’, a onda on ispadne bezobrazan. Baš je zlobna”, “Lovre je malo zbunjoza tip, ali nije pokvaren i ne kalkulira, a Klara je užas od karaktera, zločesta, glumi tihu vodu, a samo provocira svojim zanovijetanjem i nikako joj ugoditi. Non stop mu nešto prigovara, toksična je 24/7 i nije čudo da se Lovre povukao i ponekad je nervozan. Ona tako loše djeluje na ljude, užas živi”, neki su od komentara ljutitih gledatelja.


Komentari