Borna Kotromanić otvorila svoj ormar i iznenadila prisutne: ‘Dizajner je našao svoju lutku’

Ekonomistica Borna Kotromanić (Foto: Nova TV)

Idućih pet dana u emisiji Nove TV ‘Ribi na torti’ družit će se pet poznatih osoba – ekonomistica Borna Kotromanić, glazbenik Robert Mareković, bivša misica Mia Rkman, glumica Marina Kostelac i poznati food bloger Darko Kontin.

Bivši suprug Doris Pinčić u novom show-u: ‘Toliko me taklo, za poludit’

Tko će se bolje snaći u ulozi domaćina, odoljeti izazovu chefa Ivana Pažanina, osvojiti najviše ribica i odnijeti pobjedu za najbolje pripremljenu večeru u svom domu, saznat ćemo u petak.

Prva je vrata svog doma otvorila Borna Kotromanić koja je rekla kako joj kuhanje nikad nije bila dnevna obaveza te da joj je to veliki luksuz i životna sreća. Goste je pozitivno iznenadila kad je rekla da će im servirati vegetarijansku večeru, posebice Roberta, koji je i sam vegetarijanac.

Foto: Nova TV

Umjesto paprike, špinat

Pažanin će svakom kandidatu ovoga tjedna oduzeti po jednu namirnicu, ali će zauzvrat ponuditi zamjensku. Borni je tako i njene večere oduzeo papriku, ali joj je zadao špinat.


Ona je tako za predjelo servirala otočku egzotičnu salatu po uzoru na recept kuhara Jamie Olivera, a glavno jelo bilo je marokanski tagin. Za desert je pripremila štrudlu s višnjama.

Borna je za goste otvorila i svoj ormar pa pokazala svoje impresivne modne kreaije, a poseban je outfit odabrala za misicu Miju Rkman.

Foto: Nova TV

„Odmah je modna dizajnerica dobila svoju modnu lutku za isprobavanje kreacija i mislim da je ta kemija bila baš vidljiva, da su se dobro uklopile“, rekao je Darko.

Za kraj, iznenadila je odabirom pića za zdravicu. Nazdravljamo s bezalkoholnim napitkom, večeras će biti bezalkoholna večer”, rekla je. Borna je za svoj trud i organiziranu večeru dobila i maksimalni broj bodova.


Komentari