Bivši Severinin svekar objavio bizarni video pa uznemirio pratitelje: ‘Brate, brineš me’

Severina i bivši svekar Dragan Kojić Keba (Foto: CROPIX/kolaž)

Pjevač Dragan Kojić Keba, inače bivši svekar pjevačice Severine Vučković, posljednjom snimkom koju je objavio na društvenim mrežama iznenadio je, ali i zbunio brojne pratitelje. Naime, Keba je objavio video iz šume te se snimao kako ljubi drvo.

Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram)

Ljubio drvo usred šume

Pet kilometara, to je taj pravi spoj sa prirodom‘, rekao je Kojić pa poljubio drvo, a snimku je podijelio s obožavateljima na TikToku. No, ista je ubrzo skupila mnoštvo komentara u kojemu su isti izrazili zabrinutost za pjevača.

@dragankojickebaPravi spoj sa prirodom♬ original sound – ᴅʀᴀɢᴀɴ ᴋᴏᴊɪᴄ 𝗞𝗘𝗕𝗔

‘Brate, brineš me, jesi li mjerio temperaturu?’, ‘Samo pet kilometara’, ‘Kebo, želim ti brz oporavak, ako je moguće’, pisali su mu obožavatelji.

Totalna euforija zbog Severine: U izazovnom izdanju mamila uzdahe i napravila spektakl


Podsjećamo, Keba je otac Severininog bivšeg muža Igora Kojića. Nakon razvoda Severine i Igora, u medijima se nagađalo o odnosu pjevačice i bivšeg svekra, a Keba je svojedobno i to pojasnio.

‘On je u mom srcu zauvijek’

‘Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lijepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam točku na tu priču‘, kratko je komentirao pjevač koji je sa Severininim sinom, kojeg je pjevačica dobila u vezi s Milanom Popovićem, imao odličan odnos.

‘On je u mom srcu zauvijek. Ne postoji taj mjerač koji bi mogao izmjeriti moju ljubav prema njemu’, ispričao je Keba.


Komentari