Baby Lasagnu iznenadio poznati glumac: Nitko nije ostao imun na ono što je napravio

Baby Lasagna (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Da je euforija oko Baby Lasagne odavno premašila sam Eurosong potvrđeno je i jučer u Opatiji gdje je talentirani Istrijan Marko Purišić primio još jednu nagradu.

Naime, u sklopu svoje turneje ‘Da sam ja neko’ glumac Enis Bešlagić za vikend je održao dva nastupa u Opatiji, a vrhunac večeri dogodio se kad je na pozornicu pozvao upravo Baby Lasagnu da bi mu uručio posebno priznanje.

“Zaslužena nagrada ‘Enisov NAJSMIJEH’ i od srca, za svu pozitivu i osmijeh koji si nam poklonio, hvala ti”, poručio je nagrađivani glumac Baby Lasagni uz snimku na kojoj mu uručuje nagradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)


“Unio je toliko sreće u naše domove”

“Hvala svima vama koji ste navijali i podržavali me i dobiti ovu nagradu od Enisa je velika čast”, započeo je Marko u govoru zahvale koji je Enis objavio putem svog Instagram profila.

“S obzirom na to da je cijelo moje djetinjstvo nasmijavao mene i moju obitelj i spominje tu Šemsu i to je mene i mog brata toliko puta razveselilo tako da, od nekoga tko je unio toliko sreće i ljubavi u naše domove, dobiti ovo je stvarno nešto posebno”, poručio je 28-godišnji glazbenik još jednom se zahvalivši na nagradi.

Enisov potez je publika u dvorani podržali gromoglasnim pljeskom, a sudeći prema reakcijama na Instagramu, jednako oduševljeni su bili i njegovi pratitelji.

Baby Lasagna progovorio o trenutku preobraćenja: Za sve je ‘kriva’ jedna osoba

Nastupio u svom rodnom gradu

Inače, samo večer prije, Baby Lasagna je održao svoj prvi veliki koncert nakon Eurosonga i to u njegovom rodnom Umagu.

Nastupio je na Sea Star festivalu pred oko 19.000 posjetitelja, a na konferenciji za medije prije nastupa je poručio:

“Osjećaj je fantastičan. Jako sam sretan. Umalo se dogodio jedan koncert prije ovoga i onda je otpao i bilo mi je ekstra drago jer je veći gušt nastupiti doma, pred svojim ljudima. Znam da je puno ljudi specifično došlo vidjeti Baby Lasagnu, koji su moji poznanici i koje viđam po ulici”.


Komentari