Baby Lasagna novom objavom izazvao buru reakcija u inozemstvu: ‘Ma rasplakat ću se’

Baby Lasagna (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Nakon osvojenog sjajnog drugog mjesta na Eurosongu, Baby Lasagna je stekao obožavatelje kako u Hrvatskoj, tako i diljem Europe. Mnogi su s nestrpljenjem očekivali da pjevač najavi koncerte, a kad je to i učinio, tri su se rasprodala u rekordnom vremenu. A na zadovoljstvo inozemnih fanova, Baby Lasagna je sad najavio i koncert koji će održati van granica Hrvatske.

Popularni pjevač će u rujnu održati na Šalati čak tri koncerta, a i prije toga će ga fanovi moći pratiti na nastupima koje će održati diljem Hrvatske. Prema zasada dostupnim informacijama, Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, će tako nastupati i na Sea Star Festivalu u Umagu, Boćarskom domu u Zagrebu, Melodijama Jadrana u Splitu, Diamond clubu u Malinskoj, Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku, Špancirfesti u Varaždinu te Danima piva u Karlovcu.

Međutim, Marko Purišić je na svom Instagram profili sada najavio i prvi koncert izvan Hrvatske: “Poljska, jesi li spremna? Uskoro stižemo!… Tako sam sretan što mogu najaviti našu mini turneju po Poljskoj u rujnu – da vidimo kako to rade Poljaci”, najavio je Baby Lasagna te nadodao da će karte biti puštene u prodaju ovog petka u 14 sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)


‘Mislim da ću se rasplakati’

Naravno, objava je obradovala njegove brojne obožavatelje iz Poljske, pogotovo one iz Varšave i Wroclawa, i mnogi su mu poručili da jedva čekaju koncert.

“Wroclaw je spreman. Znači prvo će Lasagna doći u moj rodni grad, a onda ga idem gledati u Zagreb”, napisala je jedna velika obožavateljica iz Poljske.

“Hvala ti kralju, hvala ti. Mislim da ću se rasplakati”, glasi jedan veoma razdragani komentar.

Ljubav za koju mnogi nisu znali: Tajči po prvi put progovorila o vezi s poznatim Hrvatom

Priželjkuju ga i u drugim državama

“Poljaci su pravi sretnici”, “Odmah ću sjesti na avion za Poljsku”, “Drago mi je zbog svih vas fanova iz Poljske”, “Ljudi će se boriti po cijenu života kako bi kupili te karte”, “Koncert je dva dana nakon mog rođendana… Definitivno znam što ću si pokloniti ove godine”,

“O moj Bože, pa ovo je ostvarenje snova! Bit će nevjerojatno”, “Zezaš se? Pa ovo su najljepše moguće vijesti”, “Hvala ti mnogo na ovome! Doći ću na koncert bez obzira na sve”, “Ajme pa ja ne mogu vjerovati! Hvala ti”, glase tek neki od komentara veoma uzbuđenih obožavatelja.

A javili su se i fanovi iz drugih država, kao što su Njemačka, Velika Britanija, Litva i Belgija, te izrazili nadu da će uskoro doći i kod njih. Tako da ne bi bilo čudno ako Baby Lasagna u neko skorije vrijeme najavi još koji inozemni koncert.

Baby Lasagna progovorio o trenutku preobraćenja: Za sve je ‘kriva’ jedna osoba


Komentari