Vrijeme je da zablistate uz najtraženije kozmetičke poslastice na super popustu 

Iako se svi već okrećemo jesenskom rasporedu, povratku na posao i početku školske godine, bablje ljeto još nije gotovo i sada je prava prilika ugrabiti na popustu sve one hitove koje si možda nismo uspjeli priuštiti, ili smo ih već potrošili, pa da obnovimo zalihu za ostatak rujna ili iduću godinu.

Još uvijek ste u prilici uhvatiti posljednje zrake sunca kako biste postigli i istaknuli brončanu put, ali i zaštitili kožu od štetnog UV zračenja, ili pak neugodnih mirisa i znojenja, kao i riješili se celulita, a tu će vam pomoći nezaobilazni Luxea i Moja Oaza kozmetički proizvodi na Anzotica Cosmetics web shopu koji su trenutno dostupni u odličnoj rasprodaji uz 30% popusta i besplatnu dostavu koji vrijede do 30.9.2020. ili do isteka zaliha.

Za brzo postizanje preplanulosti, idealan saveznik je Luxea Marmelada za brzo tamnjenje iznimno lagane teksture, koja se brzo upija u kožu i ne ostavlja trag niti boju na odjeći, a privlači sunce i pruža osunčani izgled u najkraćem mogućem vremenu. Obiluje njegujućim prirodnim i organskim sastojcima poput ekstrakta mrkve, pulpe pasjeg trna i aloe vere, izrazito hrani kožu i istovremeno zadržava njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost, a uz to očaravajući miris ove marmelade uvijek vas obori s nogu.

Budući da marmelada ne sadrži UV zaštitu, potrebno je kožu zaštititi proizvodom sa SPF zaštitom, a u Luxea asortimanu možete izabrati između Suhog ulja za sunčanje ili Losiona za sunčanje. Oba proizvoda osiguravaju široki spektar UVA i UVB zaštite uz zaštitni faktor 25 na ulju ili 30 na losionu, te antioksidativnu zaštitu: koenzim Q10 i vitamin E. Suho ulje ujedno njeguje vašu kožu uz čak pet dragocjenih ulja poput argana, brusnice i badema, prekrasno miriši, ostavlja kožu glatkom i hidratiziranom, brzo se upija i nije masno. A losion je svilenkasto lagane teksture koji se brzo upija, nije ljepljiv, ne boji odjeću i kožu hrani, hidratizira i štiti uz kakao i shea maslac te aloe veru, a očaravajući miris odvest će vas u najsenzualnije ljetne trenutke.

Nikako ne smijete zaboraviti zaštititi kožu lica od štetnog UV zračenja i preranog starenja kože, ne samo tokom ljeta nego tokom cijele godine, a tu će vam se u jutarnjoj beauty rutini odlično uklopiti Luxea zaštitna dnevna krema za lice sa faktorom SPF 30. Osim što pruža zaokruženu njegu i zaštitu od širokog spektra UVA i UVB sunčevog zračenja, elegantne je svilenkasto lagane teksture, bogata zaštitnim antioksidansima: zeleni čaj, resveratrol i crveno grožđe te supermoćnim pametnim sastojcima koji povećavaju prirodnu otpornost kože na sunce: ektoin i karnozin. Namjenjena je za sve tipove kože lica kojoj treba ne samo kvalitetna zaštita, nego se voli i razmaziti daškom luksuza, uz dodatnu regeneraciju s kavijarom i zlatom te hidrataciju hijaluronom i prirodnim faktorima vlažnosti (NMF) za svježi izgled kože.

Nakon što kožu zaštitite od sunca i postignete preplanulu boju, potrebno ju je hidratizirati njegovati, ali i dodatno istaknuti brončanu put, a tu će vam Luxea suho ulje sa zlatnim česticama biti najbolji saveznik jer osim što daje prekrasan zlatni sjaj, kožu hrani i njeguje te je čini mekom i blistavom. U trenu se upija i ne masti kožu, ostavlja lagani mirisni trag bogat svjetlucavim česticama. Naglašava preplanulost i idealno je za korištenje ljeti kada želimo istaknuti našu osunčanu put i unijeti u život dašak glamura, ali može se koristiti i tijekom cijele godine npr. za večernje izlaske.

Osim Luxea suhog ulja, mogla bi vas zanimati i Parfumirana esencija koja je 2 u 1 proizvod i idealan spoj parfema i njege kože. Ujedno hidratizira i njeguje, darujući nježnost i mekoću vašoj koži, te svjetlucavi sjaj, a donosi vam baršunastu teksturu zavodljive kombinacije mirisa sa svježim notama naranče i bergamota, uz eksplozivnu aromu jasmina, ruže i pačulija. U trenu se upija, ostavljajući kožu mekom i svilenkastom, sa očaravajućom mirisnom senzacijom, a za razliku od parfema, ne sadrži alkohol i ne isušuje vašu kožu.

Ako vam je osim UV zaštite važno i da je proizvod prirodan te da ne sadrži štetne sastojke i prikladan je i za djecu, u Moja Oaza asortimanu možete pronaći Prirodni losion za sunčanje sa čileanskom malinom, širokog spektra UVA i UVB zaštite s visokim zaštitnim faktorom 30. Štiti kožu zahvaljujući mineralnim filterima, a ne sadrži kemijske filtere i nanočestice.

Svi mi volimo postići brončanu put i istaknuti je, ali nam planove može pomrsiti celulit, taj učestali i neugodni problem s kojim se susreće gotovo svaka žena, ali postoji učinkovit i prirodan način kako ga ukloniti, a to je Moja Oaza anticelulitni gel čija formulacija sadrži inovativni kompleks od šest sastojaka potpuno prirodnog podrijetla, poznatih po svojem djelovanju i učinkovitosti poput ginka, gotu kole i divljeg kestena uz dodatak kolagena te visokopotentnu profesionalnu koncentraciju kofeina od čak 4 posto. Proizvod je potrebno koristiti svakodnevno i kroz dva do četiri tjedna trebali biste vidjeti rezultate.

Vrijeme je još uvijek toplo i svi se pojačano znojimo, a kako bismo se zaštitili od neugodnih mirisa i to na prirodan način, bez štetnog aluminija i alkohola, isprobajte Moja Oaza Citrus Energy prirodni deo stick koji ne sprječava znojenje i ne začepljuje pore, ali je vrlo efikasan kod trenutne i dugoročne neutralizacije neugodnih mirisa. Uz to, osvježavajućeg je citrusnog mirisa koji je prikladan i za žene i za muškarce.

Uživajte u shoppingu i iskoristite ovu rasprodaju, sigurni smo da ćete u ponudi pronaći nešto za sebe, ali požurite jer zalihe uz promo cijenu su ograničene. 


Komentari