NE PROPUSTITE DARIVANJE: Portal Zagreb.info vjerne čitatelje daruje svakog dana vrijednim nagradama!

Nedostaju vam dodaci prehrani, dobro bi vam došlo nešto kozmetike? Mi vas želimo obradovati stoga smo vam pripremili razne poklone koje možete možete osvojiti u velikoj nagradnoj igri koju smo pripremili za vas.

U sklopu specijala portala Zagreb.info “lijepa i trendi”, vjerne čitatelje svakog dana između 1. i 15. listopada očekuju vrijedne nagrade! Sve što morate napraviti kako bi došli do svojih poklona jest otići na Instagram profil portala Zagreb.info i provjeriti što smo novo pripremili za vas!

Nagrada je mnogo, a svatko će sigurno naći nešto što mu se sviđa. Bilo da ste nedavno potrošili svoju omiljenu hidratantnu kremu, želite nabaviti nešto posebno za dragu osobu kojoj bi dobro došao neki zanimljivi komad odjeće, ili ste čitali o genijalnim vitaminima za kosu, u našim ćete nagradnim igrama naći baš ono što tražite.

Ukrasite se prekrasnom ručno bojanom maramom u vrijednosti od čak 700 kn! Zablistajte uz poklon pakete vrhunskih kozmetičkih brendova, zablisjatje uz predivan osmijeh uz izbjeljivanje zuba u poznatoj stomatoloskoj ordinaciji i postanite najbolja verzija sebe pomoću najkvalitetnijih dodataka prehrani! Nagrada je pregršt, stoga pratite svakog dana naš Instagram profil kako vam ništa ne bi promaklo!

 


Komentari