Ove jeseni zablistajte u originalnoj jeans kombinaciji! Ništa ne stavljajte na dno ormara!

Traperice su s razlogom omiljeni odabir žena (ali i muškaraca) diljem svijeta. Pristaju odlično uz što god poželite – od obične bijele majice i tenisica do sakoa i štikli. Toliko se lako uklapaju u svaki stajling da je prava šteta ne imati barem nekoliko modela koje možete vrtjeti u krug.

Uz to, dobar par traperica must have je u ormaru svake žene, a to će potvrditi i svi modni stručnjaci koji znaju koliko je teško pronaći onaj odgovarajući. No jednom kada nađete savršene traperice, teško da ćete ih se riješiti.

Iako neki tvrde kako se upravo skinny traperice ove jeseni vraćaju na velika vrata, drugi tvrde da je najbolje pospremiti ih na dno ormara te se upustiti u malo drugačiju ‘jeans avanturu’.

Što se nosi?

Za vas smo pronašli neke uistinu unikatne traper komade i modne kombinacije koji bi vam mogli dati dobru ideju kad se bacite u potragu za novim jeans komadom.

Dnevna stylish kombinacija

Idealan odabir za stylish dnevne kombinacije one su s kojima ne možemo pogriješiti. Poderane traperice ili obične, klasične, idealna su kombinacija uz običnu bijelu majicu ili košulju, tenesice ili cipele. Kombinacija je bezbroj!

foto:pexels

Designer Outlet Croatia

foto:pexels
foto:pexels

Trapezice

Trapezice od svih vrsta tkanine vratile su se na tron modnih trendova, a popularne traper trapezice vizualno će izdužiti svaku figuru i savršeno pristaju jesenskim outfitima kojih je ovih dana sve više.

foto:pexels
Designer Outlet Croatia

Otkačeni traper look

Crni ili tamni traper najčešće biramo za nešto elegantnije kombinacije. Crna boja nikad ne izlazi iz mode pa je ovaj model traperica dobar izbor svake sezone, ali ima i onih malo otkačenijih kombinacija, koja našu jeasn odjevnu kombinaciju dižu stepenicu više:

foto:pexels
foto:pexels
foto:pexels

Klasične skinny traperice

Klasične skinny traperice su model koji svatko od nas ima u ormaru i na koji uvijek možemo računati. Takvih traperica nikad dosta – to su one koje lako uklapamo u svaku dnevnu, ali i večernju odjevnu kombinaciju.

foto:pexels
Designer Outlet Croatia
Designer Outlet Croatia


Komentari