Jeste li već posjetili novi Peek & Cloppenburg? Još veći prostor, novi raspored i originalni shopovi

Generalna direktorica prodaje Marina Bakula-Nikolić zajedno s regionalnom direktoricom Sandrom Swiderski predstavila je 10. rujna potpuno moderniziranu trgovinu u City Centru one West. Trgovina je proširena i prostire se sada na otprilike 3.300 kvadratnih metara. Posebno se ističe novi koncept trgovine.

„Drago nam je što se naša prva trgovina otvorena u Zagrebu 2006., i to upravo u City Centru one West, uspješno razvila, a sada sjaji novim sjajem” rekla je regionalna direktorica Sandra Swiderski.

Ono što je nas oduševilo jest cjelokupna modernizacija s promjenama vidljivim već u prizemlju. Naime, prizemlje je odsada posvećeno isključivo ženskoj modi dok je na gornjoj etaži smješten muški asortiman.  Swiderski nam je objasni i zašto: “Taj bi raspored trebao povećati preglednost i mogućnost snalaženja u trgovini, a istovremeno pozivati na razgledavanje. Za još veće zadovoljstvo tijekom kupovine prodajnu površinu povećali smo za otprilike 250 kvadratnih metara, a preuređenjem smo trgovinu učinili još
svjetlijom i prepunom svjetlosti”.

Također smo primijetili i proširenje asortimana s originalnim shopovima, a upravo je prilikom otvorenja predstavljena ekskluzivna marka Jake* u konceptu „shop-in-shop”, a i vlastita P&C marka REVIEW dobila je više prostora. Osim toga, preuređenjem je uvršteno više originalnih shopova, među kojima marke kao što su Joop! i Tommy Jeans. Stalan postav trgovine i dalje su modne marke Hugo, Boss Black, MarcCain, Tommy Hilfiger i Guess.

Posebno bismo istaknuli prostor namijenjen prezentaciji tenisica i sportske obuće te odjeće za slobodno vrijeme za mladu i sportsku ciljnu skupinu. „Sportska moda za svaki dan apsolutni je trend. Posebno nas raduje što u P&C trgovini u Zagrebu možemo ponuditi toliki izbor sportskih majica s kapuljačom, sportskih hlača i obuće”, rekla je Swiderski. I na muškoj i na ženskoj etaži mogu se naći kolekcije adidas, Champion, Nike i Calvin Klein Jeans.


Komentari