Hit komadi ove jeseni koje morate imati u svome ormaru

Izvor: Stradivarius

Jesen nam itekako kuca na vrata, što znači da je vrijeme da iz lepršavih haljina uskočimo u toplije odjevne komade. S obzirom na modne trendove koje nam donose modne kuće, sa sigurnošću možemo reći da se usprkos nadolazećem hladnijem vremenu, veselimo bojama, uzorcima, krojevima i materijalima, koji nam dopuštaju modne igre bez granica. Za vas smo izdvojili must have komade ovih jeseni, a sudeći po izlozima u trgovačkim centrima, jedno je sigurno, grunge i devedesete su apsolutni hit ove sezone.

Traper u svim oblicima

Traper košulja, midi suknja, mom jeans nepogrešivi su odabir ove jeseni. Imajte na umu kako je kombiniranje trapera itekako poželjno, stoga se odvažno poigrajte s ovim bezvremenskim uzorkom.

Izvor: Zara
Izvor: Mango

Patchwork 

Jedan od najneočekivanijih trendova, definitivno je patchwork, a nakon što su ovaj čuveni uzorak sedamdesetih i ranih devedesetih godina oživjele modne kuće Marni, Alexander McQueen i Tory Burch, high street brandovi su ga prigrlili široke ruke. Riječ je o uzorku sastavljenom od različitih materijala, a trenutno je najpopularniji među košuljama i haljinama.

Izvor: Zara
Izvor: Pull and bear

Oversized sako

Veliki sakoi već su neko vrijeme omiljeni poslovni komad u ormaru svake žene, a modne kuće su i ove godine pripremile nove komade zbog čega ćete zasigurno poželjeti kupiti još jedan. Za casual izgled kombinirajte ga s trapericama i T-shirtom, a ukoliko želite poslovni look,kombinirajte ga s hlačama koje dolaze u kompletu ili pak jednostavnom midi suknjom.

 

Izvor: Stardivarius
Izvor: Rerserved

Baloner

Baloner je ultimativni komad svake jeseni i samim time neizostavan u ormaru svake žene. Pristaje na svaku kombinaciju, a danas ga možete pronaći u military stilu, raznim bojama i dužinama.

Izvor: Mohito
Izvor: Stradivarius

Baršunasto odijelo

Sama pomisao na baršun, asocira na glamur i raskoš. Ovaj materijal posljednjih nekoliko godina zaživio je na modnim dodacima, a ove jesene preseli se i na odjeću s naglaskom na odijelo kojeg će zasigurno biti tražen za svečane prigode, stoga se itekako radujemo Božiću i Novoj godini.

Izvor: Massimo Dutti
Izvor: Zara

Velike košulje

Velike košulje idealne su za bilo koju kombinaciju, a možete ih kombinirati uz uske traperice, mini ili pak midi suknju, ovisno o prilici. U trgovinama ćete ih pronaći u gotovo svim bojama, a ženstveni puf rukavi također su dodatak koji je neizostavan na ovosezonskim košuljama.

Izvor: Stradivarius
Izvor: Pull and Bear

Dolčevita

Dolčevita je polazna točka gotovo svake zimske odjevne kombinacije, a isto tako je idealna prilikom nošenja odvažnijih komada poput kožnih hlača ili pak suknje. Oversize komadi pravi su modni hit ove sezone, a velike dolčevite, dobitna su kombinacija u svakoj verziji i pred toga, veoma tople i udobne.

Izvor: Zara
Izvor: Pull and Bear

Co-ords

Udobni kompleti koji izgledom podjećaju na moderniziranu verziju trenirke, postat će omiljeni kod pobornica sportskog stila. Isto tako, po uzoru na devedesete u brojnim trgovinama možete pronaći i midi haljinu u kombinaciji s kardiganom, što je idealan dnevni look.

Izvor: Bershka
Izvor: Stardivarius

Saten

Midi suknje i haljine satenskog materijala ove jeseni mogu se pronaći u zlatnim, srebrnim i  nijansama boje šampanjca čime ćete svaku kombinaciju itekako upečatljivom.

Izvor: Stradivarius
Izvor: Stradivarius

Eko koža

Prava koža odavno je izašla iz mode, prvenstveno iz ekoloških razloga, a eko koža jest na izuzetno visokim standardima kvalitete, te se većina žena neosporno odlučuje za eko kožu. Kožna jakna i dalje je neizostavan jesenski komad, a ove jeseni dolazi nam u stilu 90ih, nešto dulja s remenom i izraženim ramenima. Budite odvažne i  kombinirajte što više kožnih odjevnih predmeta ove jeseni.

Izvor: Mango
Izvor: Zara

Crne gležnjače

Praktične i istovremeno elegantne, crne gležnjače nezaobilazni su dio svakog jesenskog i zimskog ormara, te ujedno i osnova pri kreiranju kombinacija. Stoga svakako prilikom odabira obratite pažnju na udobnost i ujedno svestranost, jer ipak želite biti jedinstvene.

Izvor: Mohito
Izvor: Mango

Čizme sa gumenom platformom

Iako su navedene čizme već zavladale među trendsetericama, ovaj stil definitivno se neće svidjeti pobornicama klasike i elegancije. Visoka platforma glavno je obilježje navedenih čizama, a ako ste ljubitelj kultnog Dr. Martensa sigurni smo da će i ove nove trendi čizme postati dio vaše jesenske kolekcije.

Izvor: Bershka
Izvor: Pull and Bear

Shopper torba

Ako volite torbe u koje jednostavno možete ubaciti sve što vam treba, shopper modeli pravi su izbor za vas. Jednostavnost, elegancija i praktičnost njihove su glavne karakteristike.

Izvor: Zara
Izvor: Mango


Komentari