Mislite da znate za svaku ‘provalu’ Milana Bandića? Riješite ovaj kviz njegovih najurnebesnijih izjava i dokažite!

Foto: Facebook

Dva desetljeća, upravo toliko dugo je Milan Bandić na čelu naše metropole. Neki ga vole, drugi mrze, ali svi se slažu da nekada zna biti preizravan i bez dlake na jeziku. Često ‘skoči prije nego je rekao hop’.

Njegove najsmješnije izjave i danas su hit na internetu, a koliko ih dobro poznajete saznajte u našem kvizu te ponosno podijelite s nama svoj rezultat.

Nakon što je Zagreb jednog zimskog dana ostao zatrpan pod snijegom Bandić je izjavio kako on „ne može hvatati sve pahulje jer nije on:

Točno! Netočno!

U tijeku kampanje za predsjedničke izbore novinarka je Bandića pitala na engleskom jeziku „Mr Bandić, what are you wearing?“, na što je on odgovorio:

Točno! Netočno!

Za svog kućnog ljubimca, labradora Rudija, gradonačelnik ima samo lijepe riječi. Tako je jednom prilikom rekao kako on „ne može živjeti u oporbenoj psećoj kućici jer je on esteta poput:

Točno! Netočno!

Kada je uvjeravao Zagrepčane kako je voda u Zagrebu ispravna i pitka rekao je kako je i sam bio „na Vrbanima i nagutao se vode k'o:

Točno! Netočno!

U tijeku pandemije koronavirusa kada su stručnjaci upozoravali na higijenu ruku, na pitanje ima li u dječjim vrtićima dovoljno sapuna, Bandić je rekao da „to nije bitno jer je on kao dijete prao ruke u:

Točno! Netočno!

Jednom je prilikom gradonačelnik istaknuo kako bi on bio najbolja dama jer:

Točno! Netočno!

Nakon što su se novinari raspisali kako kvadrat javnog WC-a na okretištu Dubec košta više nego kvadrat novog Mercedesa Bandić je izjavio kako nije problem to nego činjenica da „jedna kumica iz Čučerja ne zna kaj znači:

Točno! Netočno!

Jednom prilikom, ničim izazvan, gradonačelnik je izjavio kako ima fetiš na čiste:

Točno! Netočno!

Kako bi uvjerio sve kako predano radi svoj posao, Bandić je izjavio da ore cijeli dan kao:

Točno! Netočno!

Prema vlastitim riječima Bandić je Zagrebu:

Točno! Netočno!

Milan Bandić Izjave
Nisi baš obožavatelj/obožavateljica lika, djela i izjava Milana Bandića, možda da mu damo još koji mandat da ga bolje upoznamo.
Znaš poprilično dosta o Milanu Bandiću, no možda bi još trebao/trebala popratiti njegove pressice, zabava je zagarantirana.
Ti si pravi/prava obožavatelj/obožavateljica Milana Bandića, poput njegovih žetončića! Vjerojatno pratiš svaki njegov potez i izjavu te se nadaš novom mandatu i novim provalama.

Tvrdite da ste pravi ‘zagrepčanec’ i da kužite svu spiku? Dokažite to u našem kvizu

Komentari