WESTGATE TRAŽI GLAVNU NJUŠKU: Na sajmu kućnih ljubimaca udomljeno oko 80 životinja!

flickr.com

Od 19. do 21. veljače Westgate će biti domaćin 3. Sajma kućnih ljubimaca.

Ovaj sajam je pravo mjesto za sve, a osobito za ljubitelje životinja i djecu! Pridružite nam se tijekom tri dana druženja sa životinjama te iskoristite brojne popuste i pogodnosti na već tradicionalnom Late Night Shoppingu.

Sajam će biti popraćen raznim događajima i natjecanjima, među kojima je i jako popularni izbor najljepšeg psa sajma – Glavne njuške Westgatea, stoga svakako povedite i svojeg ljubimca u subotu 20. veljače te se prijavite!

Osim zabave, cijeli događaj ima i dobrotvorni karakter pa je tako tijekom prošla 2 sajma udomljeno oko 80 životinja.

Na štandovima vas očekuje veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića, savjeta i svega ostalog za vaše kućne ljubimce te naravno neizostavni popusti. Uz bogat zabavni i edukativni program, poput plesa sa psima, pokaznih vježbi vatrogasaca, agility programa, radionice izrade domaćih psećih kolačića i modne revije, vjerujemo da ćete se odlično provesti. Vidimo se u Westgateu!

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ne propustite ni modnu reviju za pse linije „Mickey Cash“ čiji dizajn potpisuje Boris Banović. Kako bi doživljaj modne revije koja će se održati u nedjelju 21. veljače bio potpun, potrebni su i modeli. Ako vašeg četveronožnog najboljeg prijatelja krase strpljenje, poslušnost, a k tome je veseo i zna hodati uz nogu, prijavite ga na Facebooku slanjem slike psa i kratkog opisa na mail uz vaše osobne podatke i možda baš vaš pas bude izabran za jednog od 20 modela![/box]


Komentari