(VIDEO) Muki hitno treba vašu pomoć: Pomozite bolesnom psiću, evo što mu je potrebno

Pomozimo zajedno bolesnom Mukiju.

Udruga S-PAS Glorije Malin ponovno je suočena sa slučajem psa koji inkotinentan (iznenadno nekontrolirano mokrenje) i treba kolica za pse. S obzirom na to da se članice spomenute udruge već brinu za više od 35 pasa, kažu da su na rubu i da im je prijeko potrebna pomoć drugih ljudi.

Dakle, riječ je inkotinentnom psu Mukiju koji, što je vidljivo i na videu, vuče zadnje noge. Došao je iz Bosne u utorak i iako djevojke za to nisu imale fizičke ni financijske mogućnosti, morale su ga, kažu, od tamo otkloniti. Muki već 7 godina gura iz dana u dan ovako i tek će nakon toliko godina biti detaljno pregledan.

Dosad se u Zagrebu nitko, kažu djevojke, nije javio da ga preuzme. Trenutno se nalazi na plaćenom smještaju u Velikoj Gorici dok se kod Glorije Malin ne oslobodi mjesto.

“Iako smo prošle sve svoje kapacitete, morale smo mu pomoći. Čipiran je i cijepljen te je napravljen certifikat kako bi mogao po propisima preći granicu”, kazala je Gloria.

Ovaj ili sljedeći tjedan, ovisno o mogućnosti prijevoza, djevojke će krenuti s pretragama kod veterinara. Kolica će biti neizbježna opcija, kažu djevojke, a troškova će biti puna, no u ovom trenutku one su iscrpljene i na rubu jer brinu o više od 35 pasa.

Ne znaju što će biti s Mukijem, koliko će ih sve koštati i koja je uopće dijagnoza.

“Trebamo nekoga tko po mjeri radi kolica psima i trebamo vašu pomoć da bismo mu što prije osigurali što kvalitetne uvjete za život”, mole članice Udruge S-PAS u svoje i Mukijevo ime.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ako želite pomoći, javite se u inbox Udruge S-PAS Glorije Malin ili nazovite na broj 091 318 56 90.[/box]


Komentari