UDRUGA INDIGO SLAVI ROĐENDAN: Dođite na koncert i pomozite napuštenim njuškama

Facebook/Indigo

Zagrebačka Udruga Indigo slavi svoj treći rođendan.

Udruga Indigo, udruga je za zaštitu i dobrobit životinja. Djeluju već tri godina, a svoj treći rođendan proslavit će u nedjelju, 23. listopada u Lounge baru Matis, s početkom u 19 sati. Priliku će iskoristiti kako bi prikupili donacije za napuštene životinje pod skrbi Udruge.

“U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronaći i poneki rođendanski poklon za napuštene njuške, a trenutna brojka životinja za koje se skrbimo je preko 70 pasa. Ulaz je dobrovoljna donacija ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje. Predviđena donacija 40kn.”, priopćili su volonteri Udruge.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je, od osnivanja do danas, udomila preko 650 životinja, pokrenuli su kampanju “Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može”, sudjelovali u akcijama spašavanja životinja sa poplavljenih područja, te se bave konstantnom edukacijom novih i starih vlasnika, u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje. U suradnji sa trenerima rade na projektima rehabilitacije agresivnih pasa te se bave i socijalizacijom i rehabilitacijom pasa.

PROGRAM :
voditeljica Monika Mihajlović
predstavljanje Udruge Indigo
rezanje torte
nagradna tombola

GLAZBENI PROGRAM:
Škola pjevanja Husar&Tomčić
Ines Mlinarić Stakić
The A!
domjenak

Dođite na rođendan ovih vrijednih volontera, ponesite sa sobom osmijeh, dobru volju i mali doprinos za napuštene njuške. U znak zahvalnosti, garantiramo vam da ćete zauzvrat dobiti prekrasan osjećaj zbog pomoći nemoćnima i topli pseći pogled. Što vam više treba?

Ukoliko želite četveronožnom ljubimcu pružiti “zauvijek dom”, Indigovce možete kontaktirati na brojeve telefona : 091 212 2112, 091 222 6683, 091 5241 599.

Njuške vas čekaju!


Komentari