TRAGIČAN DOGAĐAJ U ZAGREBU: Pas skočio s balkona zgrade u Rudešu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Vlasnika nije bilo kod kuće.

U Facebook grupi “Zakaj volim pese” Eva je podijelila fotografije tragičnog slučaja u Rudešu. Naime,  u subotu 18. prosinca, pas je skočio s balkona, sa 4. kata stambene zgrade, pred njezinim očima.

” Pas je skočio s 4. kata s balkona. Pred mojim očima. Vlasnika nema doma, radi se o podstanarima. Nema čip. Bili u veta, vjerojatno mu je slomljena zdjelica. Nismo radili RTG jer nemamo novaca. Policija i Dumovec nas odje*ali. Sad idemo na vet faks. Držite fige.”, napisala je Eva uz fotografije nesretne njuške.

Facebook/Eva Ćorić
Facebook/Eva Ćorić

Psa je preuzele volonterka posvećena životinjama Glora Malin te je obavijestila članove grupe o njegovom trenutnom stanju. Prema Glorijinim riječima pas je stacioniran u klinici te je izvan životne opasnosti. Ima strganu zdjelicu na tri mjesta,povredu mjehura, krvarenje u plućima te ozljedu jezika i desni. Cijelu noć mu je vađena krv iz mokraćnog mjehura, no mjehur mu je čitav, dok je sluznica samog crijeva jako oštećena.

Facebook/Gloria Malin
Facebook/Gloria Malin

Volonterke su u međuvremenu saznale da se nesretni pas zove Medo, a javila im se njegova vlasnica i poručila im da zbog posla nema dovoljno vremena za njega te da ga mogu zadržati. Troškovi Medinog liječenja za sada iznose oko 1 200 kuna, a s obzirom na njegovo trenutno stanje zasigurno će se penjati iz dana u dan.

Ukoliko želite pomoći Medi i Gloriji, svoj doprinos možete uplatiti na – Gloria Malin HR4223600003243489882 Zagrebačka banka, s opisom plaćanja “Za psa s balkona”. Svaki račun kao i uplate bit će javno objavljeni na Facebook stranici “S-PAS by Gloria Malin”.

Više o plemenitoj volonterki Gloriji možete pročitati OVDJE.

>>>ODREKLA SE SVEGA ZBOG PLEMENITOG CILJA: Saznali smo zašto svi pričaju o Gloriji i njezinim psima (FOTO)


Komentari