Sudjelujte u svjetskom izazovu koju donosi udruga Indigo i udomite preslatku njuškicu

Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo, uključila se u svjetski humanitarni izazov ‘Remember Me Thursday’. Indigo djeluje već gotovo sedam godina, a uključivanje u navedenu akciju i Hrvatska će imati priliku spasiti napuštene pse i mačke, koji će sigurno osvojiti vaša osvojiti srca.

‘Remember Me Thursday’ izazov svakog četvrtog četvrtka u rujnu poziva vlasnike udomljenih životinja da podijele fotografiju s njima na društvenim mrežama uz hashtag #RemeberMeThursday i time potaknu i druge na udomljavanje.

Kroz nešto više od dva desetljeća djelovanja, osnivač pokreta Mike Arms izjavio je kako je djelovanjem u organizacijama za zaštitu i udomljavanje životinja udomljeno čak više od 16 milijuna ljubimaca, a upravo je ova akcija ujedinila čitav svijet u tom procesu.

Bez doma i adekvatne skrbi, životi milijuna napuštenih pasa i mačaka završe prerano bez obzira na njihovu dob, a sve što im je potrebno jest topao dom i vesela igra zbog koje će vam biti vječno zahvali. Pozitivna vijest jest da se u Hrvatskoj napušteni psi više ne eutanaziraju, oni na svoj dom čekaju predugo, a mnogi ga nikad ni ne dočekaju.

Stoga, pridružite se danas ovome izazovu i postanite ponosni udomitelj neke preslatke njuškice!


Komentari