Spavaj mirno bakice Una. Imala si dom samo pet mjeseci…

Facebook

Sjećate se Mirne, djevojke o kojoj smo pisali? Ona koja je udomila stotine napuštenih, promrzlih, pretučenih i bolesnih pasa i mačaka, okrutnošću ljudskih monstruma koji su zasuli Savski nasip otrovom, u jednoj je mračnoj noći doživjela udarac od kojega se i dalje oporavlja. Njezina udomljena Lajka i Astor, udomljeni pas njezinog dečka Matije umrli su u teškim bolovima istu noć.

Mirnu i Matiju ovo nije pokolebalo da nastave svoju borbu za nevine četveronožne njuške kojima su potrebni samo ljubav i toplina ljudskog bića. Udomili su kujicu Unu, prekrasnu “bakicu” koja je na svoj topli dom čekala 14 godina.

Naime, još je kao beba stigla u Noinu Arku te strpljivo čekala samo svoga čovjeka. Nakon dugogodišnjeg čekanja, svoj dom je pronašla kod Mirne i Matije koji su smogli dovoljno hrabrosti da udome starijeg psa te mu omoguće sve ono što do tada nije imao – istinsku sreću.

Nažalost, sreća nije bila dugog vijeka, trajala je svega 5 mjeseci. Njezino malo, staro i krhko tijelo nije se uspjelo izboriti s virozom,

“Dragi svi koji nas pratite i mislite na nas. Nažalost, slomljeni vam javljamo da je naš bakutanerčić prije sat vremena otputovao iza Duge. Njeno malo staro tijelo se nije uspjelo izboriti s virozom, jutros je krenulo pogoršanje i usprkos trudu veterinara, Unino tijelo se predalo… srčeko je jako kucalo ali ostatak tijela nažalost nije… Znali smo što je senior, ali nadali smo se da ćemo vrijeme provedeno brojiti s njom u smislu nekoliko godina, a ne mjeseci. Nadamo se da smo joj barem tih 5 mj pružili život o kakvom je sanjala. Mirno spavaj, Una od baluna. Volimo te”, oprostila se od drage bake Une Mirna na svom Facebook profilu.

Spavaj mirno bakice Una. Imala si dom samo pet mjeseci…

 


Komentari