POZNATOJ VODITELJICI BULL TERIJER SKORO UBIO PSA: Na njezinu poruku reagirao veliki broj vlasnika pasa (FOTO)

Bivša RTL-ova voditeljica Antonija Mandić jučer je doživjela stravičnu situaciju.

Kako je na svome Facebook profilu napisala poznata voditeljica, svoju maltezericu Lolu od svega 3,5 kg šetala je u parku gdje je bila i dotična žena sa svojim bull terijerom, koji nije bio vezan već se slobodno kretao parkom. Antonija je kazala kako iako ju je zamolila da psa veže, ova ju nije poslušala već je kazala kako se njezin pas ”samo želi igrati”.

Nedugo nakon toga, bull terijer nasrnuo je na malenu Lolu i teško je ozlijedio, a Antonija je neodgovornu vlasnicu prijavila policiji.

”Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo – pokušao ju zaklati. Spasilo ju je pola centimetra od grkljana i žile kucavice, ima hematom u oku ali preživjet će i biti će dobro. Dobro neće biti gazdarica ovog agresivnog, krvoločnog psa koji je genetski stvoren da ubija i kolje – ali je svejedno danas tim parkićem šetao bez povodca. Moja Lola je bila na lajni, kao i drugi maltezer s kojim se igrala. Ti psi od 3,5 kg su vezani, a bull terrieri nisu. Ja kupim govno svog psa veličine upaljača, a vlasnici pasa od 40 kg govna ne skupljaju. Da se razumijemo, nije pas kriv za ovo što se danas dogodilo, kriva je gazdarica. Ne znam tko je ali naći ću je, i neće proći nekažnjeno – policiji sam sve već prijavila. Nakon moje rečenice da ga makne i da ga zaveže, dotična je rekla ‘neće on ništa, samo bi se igrao’, pa je njezin pas moga krenuo ubiti, a ona je samo odšetala. Da skratim – svi vi s ovakvim trolovima koji ih u gradu, kvartu ili BILO GDJE ne vežete jer ‘neće on ništa’, JEBEM VAM MATER”.

Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo – pokusao ju zaklati….

Posted by Antonija Mandic on Freitag, 1. April 2016

Antonijinim Facebook prijateljima bilo je žao zbog toga što se dogodilo, no naglasili su da nije kriv pas već vlasnica i njezina dresura i odgoj tog psa, a ovaj slučaj koji je srećom dobro završio za njezinu maltezericu Lolu, podsjetnik je vlasnicima svih pasa da odgovorno postupaju sa svojim ljubimcima…


Komentari