(POTRESNE FOTOGRAFIJE) Grozna scena: Pokraj Glavnog pronađena vreća puna raskomadanih kunića

Udruga Mrkvica volonteri

Članovi udruge ostali su zatečeni prizorom uslikanim pokraj zagrebačkog Glavnog kolodvora.

Udruga Mrkvica volonteri brine o kunićima i divljim zečevima objavila je šokantne fotografije masakriranih kunića, bačenih kraj Glavnog kolodvora u Zagrebu.

“Cura koja nam je dojavila je kontaktirala policiju i odvela ih na mjesto gdje su bačeni”, kazali su iz Mrkvice. Krvavi dijelovi tijela virili su iz velike papirne vreće, a pokraj nje je stajala bačena glava jednog kunića.

“Kakav propali pokušaj ljudske osobe moraš biti da napraviš nešto ovako?! Na ovako surov način ubiti najnježnija bića na svijetuKod McDonaldsa u blizini Glavnog kolodvora pronađena vreća s raskomadanim kunićima. Pokraj vreće bačena je glava kunića.Vreća u kojoj su ostavljeni je vreća od hrane koju i mi koristimo u Utočištu i većinom ju koriste vlasnici većeg broja kunića ili uzgajivači. Slučaj je prijavljen policiji. Ukoliko bi netko imao ikakve INFORMACIJE o mogućem počinitelju ovog užasa, neka dojavi policiji.
MOLIMO VAS DA PODIJELITE POST, što više ljudi vidi, veća je šansa da će netko imati nekakva saznanja o počinitelju”, stoji u Facebook objavi.

Udruga Mrkvica volonteri
Udruga Mrkvica volonteri

Udruga je ispod spomenute objave potvrdila kako je na mjesto događaja došla veterinarska inspekcija i policija koja je napravila zapisnik. Komentatori su primijetili kako je vreća bačena na mjestu okruženom brojnim nadzornim kamerama te se nadaju da će policija tako naći i sankcionirati počinitelja.


Komentari