OVAJ SLATKIŠ TRAŽI VLASNIKA: Čeka vas u psećem parku na Stenjevcu (FOTO)

Photo: Tajana Nika/Facebook

Nadamo se kako će vlasnici doći do ovog psića, ili da će ga novi udomiti.

Ljeto je vrijeme kada kućni ljubimci, za pojedince, postaju višak i završavaju nesretno napušteni na zagrebačkim ulicama. Nadamo se da to nije priča i s ovim slatkim psom koji se bez vlasnika šetao po Stenejvcu. Njegov nalaznik, nažalost, nije ga mogao zadržati, ali je na zanimljiv način objasnio cjelokupnu situaciju. Status Tajane Nike donosimo u cijelosti:

“Molim te, brzo mi reci ako znaš tko sam i gdje su moji ljudi i još ako bi bio ljubazan primiti me kod sebe dok se ne jave, nitko ne bi bio sretniji od mene, jer me striček nalaznik nažalost morao vraiti natrag na cestu, pa se trenutno nalazim sam. sam u psećem parku u Stenjevcu. Dolazi li tko?

Pronađen sam danas u Stenjevcu. Bio sam potpuno sam kada me je striček nalaznik pronašao i odveo privremeno svojoj kući. Išao sam u i provjeru čipa, no teta veterinar koja me je stalno škakljala sa nekim aparatom, ali baš svugdje po malenom slatkom tjelešcu, nikako ga nije uspjela pronaći.

A, tko zna, možda se taj čip prestrašio i sakrio negdje.
Imam i crni ham na sebi i svim srcem se nadam da me moji već traže, pa bih vas ovim putem samo lijepo zamolio da mi pomognete da se vratim svojoj kući.

Ako poznajete moje, molim vas javite im da se njihov maleni, slatki liliputanac morao 30.07. popodne nažalost vratiti natrag na cestu u pseći park u Stenjevcu, koji je u blizini Gospodske ulice br. 20, s lijeve strane zgrade, gdje ih i dalje željno čeka. Eto, baš tako…

Puno hvala na pomoći…”

kontakti: inbox i email [email protected]

 


Komentari