Nevjerojatno: Pit bull koji je umislio da je mačka, nećete vjerovati gdje ga sve vlasnici zateknu!

mako_thecatdog/Instagram

Iako su psi i mačke na prvu pomisao nebo i zemlja, o tome kako će se ponašati ovisi i okolina u kojoj odrastaju. Iako zvuči nemoguće, psi se ponekad mogu ponašati kao mačke. Pas Mako dokaz je da je to itekako moguće.

Bethany i Samanthe udomili su ga prije dvije godine, a kako su već imale mačke, polako su ga privikavale na svoj način života.

Psi su društvena bića, ali i brzi učenici te se mogu prilagoditi svakakvoj okolini. Mako pit bull terijer vrlo je “dobar dečko” i savršen primjer navedenog, piše 24 sata. Ipak, na vrlo neobičan način.

 

 

View this post on Instagram

 

Copy cat ? ? #catdog #cutepetsofinstagram #dogsofinsta #fridgepup #mako #catsofinsta #funnypets

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

Kad su ga Bethany i Samantha Castiller posvojili iz skloništa, pitali su se hoće li se ovaj dvogodišnjak slagati sa njihovim mačkama.

“U početku smo mačke držali u odvojenom dijelu kuće, jer smo ih htjeli polako upoznati s novim psom. Počeo je skakati po malim stolovima koje smo imali oko kuće i mislili smo da je jednostavno vrlo uzbuđen i pun energije”, rekla je Bethany za Bored Panda.

Izgleda da se Bethany i Samantha nisumorale brinuti, jer je Mako, naime, vjerojatno već znao boraviti oko mačaka. Taj mu je teritorij bio izrazito poznat, a čak je mislio da je i on mačka.

 

 

View this post on Instagram

 

I have my own tiktok account now ? link in bio #dogsofinstagram #sleepypuppy #imcute #cooldog

A post shared by Fridge Pup (@mako_thecatdog) on

Kao kod mnogih kućnih ljubimaca koji su spašeni, mogli biste reći da je upravo Mako odabrao svoju novu obitelj.

“Kad smo otišli u prihvatilište za kućne ljubimce, Mako je pogledao preko ramena i dao nam izravan kontakt očima i tada smo se zaljubili u malog. U to je vrijeme izgledao poput bubamare jer mu je glava bila toliko veća od tijela. Odmah nam se svidio”, rekla je Bethany.

Tek što su Bethany i Samantha upoznali psića s mačkama shvatili su kako on nekako djeluje poput njih.

“On je stalno išao za njima, skakao. Radio je sve isto što i one. Htio je stalno biti oko njih”, rekle su Bethany i Samantha.

Čini se da je Mako očito odrastao s mačkama u svom bivšem domu, zbog čega je i prigrlio mačke pokrete i ponašanje.

 

 


Komentari