I ČETVERONOŠCIMA JE BOŽIĆ: Pogledajte kako su u tren oka postali sobovi (FOTO)

FOto: Kristina Glavinić

Oni su dio obitelji i treba ih uključiti u proslave.

Svatko tko živi s psima zna da oni jednostavno vole biti uključeni u sve što se događa. Iznimka nisu ni blagdani kada se cijela kuća čisti i kiti, oni su uvijek tu negdje, većinom pod nogama.

Ipak, i svi psi znaju da njihovi vlasnici jednostavno vole ponekad od njih “delati bedake” pa ih tako za božić redovito pretvaraju u Rudolfe.

Zakaj volim pese/ Biljana Krušić
Zakaj volim pese/ Biljana Krušić

Iako im na licima ne možete pronaći oduševljenje sve to oni strpljivo podnose i poziraju za fotke koje su zaista simpatične, a zauvijek će ostati i prekrasne uspomene.

Zakaj volim pese/ Lana Stanek
Zakaj volim pese/ Lana Stanek

Ovaj maleni osim što ima rogiće na glavi izgleda i poput Jetija koji je maloprije pobjegao iz neke šume pune snijega. On je stvarno pravi zimski “pesonja”.

Zakaj volim pese/ Jelena Jele Karadža
Zakaj volim pese/ Jelena Jele Karadža

Izgleda da su svi psići jednako “sretni” zbog ovih ukrasa na glavi. A osim što ih vole pretvarati u sobove, njihovi ljudi vole i da na jedan dan dlakavci postanu Djedovi Mrazovi.

15665567_10209587247331853_3243135820935421146_n

Ma koliko strpljenja ima u ovim malim bićima?

Zakaj volim pese/ Mystique Vale
Zakaj volim pese/ Mystique Vale

U društvu je zaista sve lakše.

Zakaj volim pese/ Lukša Fabijan
Zakaj volim pese/ Lukša Fabijan

Ovaj gospodin osvojio nas je na prvi pogled.

Čuvajte svoje ljubimce, oni ipak imaju najviše strpljena za sve nas. Stojički će podnjeti fotografiranja i s rogovima i s kapicama, ma možete ih i zamotati u lampice i ostale ukrase za bor, oni će sve to podnjeti.

Oni znaju da će njihove ljude to razveseliti, a to je jedino što žele jer u njihovim tijelima kriju se velika srca koja vole bezuvjetno i baš zbog toga se svaki dan zapitamo: “Što smo mi to napravili da smo zaslužili tako divne životinje?”


Komentari