(FOTO) Zagrepčanka optužila prosjakinju: ‘Pas je ukraden, za sebe ga je zavezala špagom i nema čak ni vode’

FOTO: Sonja Pavlina/ PicMonkey

Za prošnju se često koriste djeca i ljudi.

U samom centru grada, ispred hotela Dubrovnik prosi žena, a kraj nje je psić. Mnogi su gospođi bacili koju kunu, a jedna djevojka donijela je i psu vode i hrane jer je s gospođom na temperaturama višim od 35 stupnjeva.

Jedna Zagrepčanka, ipak, posumnjala je u priču prosjakinje jer je psić uređen, podšišan i oko vrata ima ogrlicu, a kada je upitala prosjakinju kako se zove, nije znala. Prenosimo njezinu objavu u cjelosti.

“Danas oko podneva, ova gospođa je sjedila i prosila ispred hotela Dubrovnik. Uz sebe je držala ovog psića, koji ima povodac, a ujedno ga je uz svoj struk privezala pomoću špage. Pas na +35 stupnjeva uz sebe nije imao hranu ni vodu. Jedna također zabrinuta prolaznica mu je baš u trenutku kad sam prolazila kraj njih donijela hranu, vodu i posudicu.

Osim toga sto je privezan za gospođu, ovaj pas je “usčuvan”, ošišan te nosi lijepu ogrlicu s tirkiznim privjeskom. Pitala sam je li to njen pas, kaže da je. Na pitanje kako se zove, nije se mogla sjetiti što da kaže pa je nakon razmišljanja rekla ‘Miki’.

Nakon svih detalja, jedino što mogu zaključiti je da je pas ukraden.

Molim vas dijelite.

Hvala”, napisala je Sonja na svom Facebook profilu.

FOTO: Sonja Pavlina
FOTO: Sonja Pavlina
FOTO: Sonja Pavlina
FOTO: Sonja Pavlina

Ispod njezine objave javilo se još ljudi koji su sigurni da pas sa slika ne pripada ženi koja prosi. Neki su napisali i kako je prošlog tjedna bila s drugim psom.

To nije njen pas neki dan ja prolazila pokraj nje imala malog pekinezera sad ima ovoga manipulira”, napisala je Mihaela.


Komentari