(FOTO) Pomozimo Šapicama da dočekaju zimu na toplom

Zagreb.info

Azil smješten na području Zagrebačke županije, općine Bistra, vodi tim od petero ljudi zahvaljujući kojima je od osnivanja 2014. godine spašeno više od 400 pasa.  

Udruga za zaštitu životinja ‘Šapica’, koja je 2014. g. osnovala non-kill azil za napuštene životinje, ove godine po drugi put pokreće crowdfunding kampanju, u suradnji sa stručnjacima iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva i to kako bi proširili azil i omogućili adekvatan smještaj za sve pse azila.

Prije zime potrebno je prikupiti 25.000 dolara kako bi se svi psi koji se trenutno nalaze u azilu zbrinuli na adekvatan način i ne bi proveli zimu praktički na otvorenom. Šapica želi prikupiti spomenutih 25.000 dolara, odnosno otprilike 156.000 kuna, kako bi se izgradio prostor za dodatnih 20 boksova koji će moći primiti 50 pasa.

Doniranjem kampanji pomažete spasiti pse s ulica Zagrebačke županije, a sam princip rada kampanje može postati model za druge Hrvatske gradove.

Osim donacijama, građani mogu jako pomoći širenjem informacija o kampanji.

Zato Udruga “Šapica” moli sve zainteresirane da na društvenim mrežama podijele ove informacije i ovaj link na kojem je moguće napraviti uplatu.

Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info
Zagreb.info

 

 


Komentari