RADOVI U SREDIŠTU ZAGREBA: Mijenjat će se tramvajski kolosijeci, ali i sanirati šteta od potresa!

Foto: Zagreb.info

Iz Grada su objavili kako će se do idućeg tjedna na brojnim lokacijama u središtu odvijati radovi, a razlozi su razni. Na Zvonimirovoj će se vršiti izmjena tramvajskog kolosijeka, u Frankopanskoj će se smještati građevinski strojevi, a u Gajevoj će trajati radovi na spajanju na priključak.

Radovi na pruzi i na šteti od potresa

Zbog izvođenja radova na zamjeni dijela tramvajskog kolosijeka Ulica kralja Zvonimira bit će zatvorena na dijelu od Ulice Antuna Bauera do Trga žrtava fašizma, od srijede 03. kolovoza  od 21:00 sat do ponedjeljka 08. kolovoza do 06:00 sati.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica kralja Zvonimira – Bauerova – Vlaška – Šoštarićeva – Langov trg – Branjugova – Palmotićeva, javljaju iz Grada.

Foto: Zagreb.info

Također, podsjećaju i da će zbog smještaja miksera i pumpe za beton, Frankopanska ulica biti zatvorena za sav promet od Ilice do Dalmatinske ulice. Radovi će trajati od utorak 09. kolovoza od 17:00 do 22:00 sati.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ilica – Kačićeva – Prilaz Gjure Deželića – Frankopanska ulica.

Osim toga, zbog izvođenja radova na spajanju kanalskog priključka, Gajeva ulica bit će zatvorena ispred kućnog broja 31, u srijedu 03. kolovoza od 07:00 do 20:00 sati. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Gajeva ulica – Ulica baruna Trenka – Trg Josipa Jurja Strossmayera – Ulica Andrije Hebranga – Gajeva ulica.


Komentari