‘ZOKI, PJETLIĆU, BACI OKO’ Rudan ponovno uzvraća Milanoviću: ‘Tko zna čime izazvan, probudio se i kukuriknuo’

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović, baš kao ni spisateljica Vedrana Rudan, nemaju dlake na jeziku. Rudan ga danas nije nimalo štedjela zbog njegovih nedavnih izjava pa je čak i rekla da je on potpuno nekvalificirana osoba koja se bavi poslom s kojim nema veze. Nije dugo trebalo da replicira Milanović koji joj je poručio da je “polupismeno i vulgarno piskaralo”.

No, “čašćenje” nije završilo. Spisateljica je predsjedniku “s karakterom” odgovorila na svom blogu, a njenu objavu prenosimo u cijelosti.

“Svi već znate, ali nekako moram početi. Danas sam gostovala na televiziji N1 u Zagrebu kod novinarke Ive Puljić-Šego. Da mi je netko rekao da ću postati brejkingnjuz zato jer sam o trenutačnom predsjedniku Hrvatske rekla ono što o njemu godinama pišem, pomislila bih da je lud.

Nikad mi nije palo na pamet da bi bilo koji tekst mogao do njega stići. Čovjek je bio premijer, danas je predsjednik, moraš kao autorica koja je prisutna samo na svom blogu biti zaista bolesno opsjednuta svojom veličinom pa pomisliti da će se na neki tvoj komentar osvrnuti Predsjednik osobno, pa bio on i Milanović.

Kad tamo… Evo zore, evo dana, evo i Zorana. Što mi poručuje junak mog jučerašnjeg bloga?

Pijetao se, tko zna čime izazvan, probudio i kukuriknuo:

„Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo.“

Zoki, pjetliću, ako si budan, baci oko na ove linkove.

http://www.rudan.info/milanovic-nije-majmun/ – 06.08.2013

http://www.rudan.info/zoki-od-bjesnila/ – 22.09.2013

http://www.rudan.info/milanovicu-javi-se/ – 15.12.2013

http://www.rudan.info/jase-li-milanovic-na-motoru/ – 11.02.2014

http://www.rudan.info/ciste-ruke/ – 08.05.2014

http://www.rudan.info/kockasti-milanovic/ – 03.06.2014

http://www.rudan.info/otvoreno-pismo-sefu-vlade-zoranu-milanovicu/ – 17.01.2015

http://www.rudan.info/mrznja/ – 25.08.2016

http://www.rudan.info/prasac-iz-naseg-sokaka/ – 26.09.2020

Pijetao, na svom fejsu, u trećem licu jednine, nabraja sve svoje herojske pobjede koje je krvavom borbom izvojevao dok je bio premijer. Jebeni, glupi, tupi, slijepi građani “Slučajne Države Hrvatske“, kako joj je ne tako davno tepao trenutačni predsjednik, ni jednu od pobjeda nisu prepoznali. Smrt narodu, živio Predsjednik!

Zoki, Zoki! Davno je poznati, američki kongresmen Daniel Patrick Moybihan rekao: „Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, ali ne i na vlastite činjenice.“

Jučer sam ti poručila, danas ću opet: „Hrči, Zorane, hrči, Zorane, hrči, Zorane. U tome si najbolji.“, stoji na blogu Vedrane Rudan.

Podsjećamo, Rudan je reagirala kada je Milanović prozvao B.a.B.e

“On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem”, izjavila je Rudan, te prokomentirala njegovu izjavu da nas ispovijesti hollywoodskih glumica ne trebaju zanimati.

“U kapitalizmu ako se ti dižeš i tebi netko daje pet milijuna dolara, taj netko će na tebi zaraditi 50. Svako Milanovićevo dizanje ne vrijedi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kad se on uopće ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u njemu i hrče tamo do kraja mandata. Taj čudak i taj mačo divljak nam zaista ne treba. Ja nisam razočarana u Milanovića, nego u narod kojeg ga je izabrao. Ako Hrvatskoj treba takav karakter eto joj ga”, tvrdi rudan te ističe da je njegov vokabular presiromašan da bi ušao u verbalni okršaj s njom.

No, Milanović joj nije ostao dužan, te se nakon nešto više od dva sata od njenog pojavljivanja na televiziji oglasio putem svog Facebook profila.

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma. Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima”, uzvratio je Milanović.


Komentari