ZMIJA NAPRAVILA KAOS! Ušla zajedno sa ženom u kuću i zavukla se pod krevetić: Obitelj od straha nije mogla spavati u kući

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Većina ljudi ima nelagodu od zmija, ali malo njih se može ‘pohvaliti’ da ga je zmija pratila. Takav slučaj dogodio se ženi s područja Vodnjana, koja je prilikom ulaska u kuću u večernjim satima u četvrtak navečer imala bliski susret s zmijom.

S bebom u jednoj ruci, dok je nosila vrećice u drugoj, šarena zmija duljine pola metra, kretala se prostorom gotovo u korak s njom i nije se nikako dala van iz kuće. U jednom trenutku zavukla se čak i ispod dječjeg krevetića i tzv. vrtića za bebe, piše Glas Istre.

Nakon što su je pokušali komadom drveta izvući van, ona je odgmizala i sakrila se dalje u kući.

Uz sve pokušaje pomicanja namještaja i bjesomučne potrage, uz svesrdnu pomoć susjeda, tijekom noći zmija je ostala negdje u kući i natjerala same ukućane da spavaju izvan nje.

Zmiju su uočili u petak nasred prostorije u kojoj je ostao samo stol, a muškarac ju je pokušao uhvatiti hvataljkama za meso.

Za Glas Istre ispričao je kako prvotno nije htio nauditi zmiji, ali kako je zbog neznanja o kojoj se zmiji radi, ali i zbog panike koja je nastala, na kraju bio primoran ubiti zmiju.

Stručnjak je kasnije potvrdio da se radi o crnokrpici koja je neotrovna.

Komentari