Žena mu pobjegla kod ljubavnika, a muž je odlučio vratiti nazad uz nećakovu pomoć: Tek tada je uslijedio pravi kaos

Prošle godine  u studenom u jednom mjestu pored Križevaca odigrala se prava drama.

Naime, 37-godišnji Marin odlučio je vratiti svoju ženu Katicu (35) koja se nalazila kod svog ljubavnika Stanka (30).

Marin je u taj pohod pozvao i 17-godišnjeg nećaka da mu pomogne vratiti ženu jer je Stanko poznat po nagloj naravi i problematična je osoba. Tempirali su vrijeme misleći da Stanka nema doma te da je ondje samo njegov brat Damir (34).

Pokucali su na vrata, a nakon otvaranja vrata, Marin je dobio šakom u glavu. Ni manje ni više – baš od Stanka koji ga je zajedno s nećakom uvukao u hodnik stana gdje je započela tuča i naguravanje.

Tada se u priču upetljao brat Damir koji ih je potjerao van. Razjarena ekipa tučnjavu je nastavila u dvorištu pa je Damir ponovno intervenirao razmaknuvši Marina od Stanka .

Za to je vrijeme nećak čija je misija bila pomoći, brzo otišao po tetu Katicu i odveo ju u automobil.

Odvezli je pa nastavila vezu

Kad je i Marin, Katičin suprug, ušao u automobil, Stanko je dotrčao i otvorio vrata u namjeri da Katicu izvuče van. No, Marin je ponovno zatvorio vrata na svome vozilu te se uputio zajedno sa ženom i nećakom prema Križevcima, piše Danica.

Marin je na sudu bio svjedočio kako je njegova supruga Katica i nakon toga nastavila vezu sa Stankom, a on se brine o djeci. No, Stanko je u međuvremenu preminuo, i to nakon što se teško ranio vatrenim oružjem pokušavajući samoubojstvo.

Damir je u ranijem iskazu naveo kako se Katica u međuvremenu odselila od njegova brata Stanka, koji se pokušao ubiti, i vratila suprugu Marinu.

Sudac je malodobnog nećaka oslobodio krivnje, a protiv Stanka je postupak obustavljen zbog smrti. Marin je proglašen krivim i osuđen na kaznu od 100 njemačkih maraka, a Damir mora platiti 50 njemačkih maraka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Komentari