Žele pomoći svim mamama i bebama: Znate li trudnicu koja se za vrijeme potresa našla u sisačkom rodilištu, javite im

Foto: Pixabay

Pomoć za Sisačko-moslavačku županiju stiže sa svih strana. Hrvati ponovno pokazuju dobro i veliko srce.

Pomoć je potrebna i majkama, a njima su odlučili pomoći trgovine Baby Center i Bubamara.

Traže mame i rodilje, trudnice na čuvanju iz Sisačko-moslavačke županije da im se jave. Baby Center Hrvatska i Bubamara žele pomoći svim majkama pružajući ruku za novi, sretniji početak.

“Život je veliko čudo. Svaka trudnoća je drugačija i svako rođenje je posebno i drugačije. Zbližavanje s tek rođenom bebom je posebno emotivan moment u životu svakog roditelja, brata, sestre, djeda ili bake. Slike iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela… duboko su urezane u  naša srca te smo ponovno odlučili pomoći rodiljama i babinjačama da u radosti roditeljstva uđu znajući da nisu same.

A ovog puta, projektu se priključuju i naši prijatelji iz Bubamare. I sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, zaposleni i njihove obitelji su u svojim privatnim tragedijama. Trenutak je to u kojem srce prevlada sve ostalo ,a zajedno smo u mogućnosti pomoći još više”, poručuju iz Baby Centra i Bubamare, specijaliziranih trgovina dječjom opremom, odjećom i proizvodima za sretno odrastanje.

Ukoliko poznajete rodilju, babinjaču ili trudnicu iz područja pogođenih potresom, a da su se za vrijeme potresa našli u sisačkom rodilištu, prijavite ih na mail [email protected] kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane. Pomoć u obliku kolica, krevetića, posteljine, dekica, pelena i drugih potrepština za majke i bebe sigurno će biti velika pomoć u ovom teškom, a opet posebnom trenutku rađanja novog života.


Komentari