ZAHLAĐENJE U CIJELOJ ZEMLJI: U unutrašnjosti grmljavinski pljuskovi, na Jadranu olujna bura

Mjestimice će biti kiše, ponegdje i izraženijih pljuskova s grmljavinom, u zapadnim predjelima češće od sredine dana, a zatim i na istoku zemlje.

U unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice će biti kiše, ponegdje i izraženijih pljuskova s grmljavinom, u zapadnim predjelima češće od sredine dana, a zatim i na istoku zemlje. U Dalmaciji će se zadržati pretežno sunčano i vruće. Na kopnu će zapuhati umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu u početku većinom umjereno jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu umjerena, poslijepodne i jaka, na udare podno Velebita i olujna bura koja će se u noći proširiti i na sjever Dalmacije.

DHMZ
DHMZ

Najviša dnevna temperatura između 19 i 24 °C, u Slavoniji i Baranji te na sjevernom Jadranu do 27, a u Dalmaciji između 29 i 32 °C.

U Zagrebu i okolici umjereno do pretežno oblačno i svježije. Povremeno će biti kiše te pljuskova i grmljavine, osobito od sredine dana. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 21 do 23 °C.

 

 


Komentari