ZA USKRS TEMPERATURE IDU DO 18 STUPNJEVA: Provjerite kakvo nas vrijeme očekuje za praznike

hr.wikipedia.org

Dnevna temperatura za Uskrs biti će između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih.

U petak će biti pretežno ili djelomice sunčano, u drugom dijelu dana uz porast naoblake sa zapada. Vjetar slab, na Jadranu umjerena, na srednjem i južnom dijelu i jaka bura i tramontana. Minimalna temperatura od -3 do 1, na Jadranu 4 do 9, a najviša dnevna od 7 do 12, na Jadranu 12 do 15 °C.

U subotu će se zadržati sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku i s prosječnom dnevnom temperaturom od 12 stupnjeva. Prema kraju dana naoblaka će biti sve manja, dok će nedjelja biti najtopliji dan ovog tjedna.

Tijekom cijeloga dana prevladavati će sunčano i toplo vrijeme u cijeloj zemlji uz mogućnost povremene, no umjerene naoblake u unutrašnjosti. Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Dnevna temperatura za Uskrs biti će između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih. Međutim, poslijepodne se za zapada očekuje razvoj naoblake koja sa sobom nosi kišu.

U prvom dijelu dana očekuje nas naoblačenje s kišom, no do kraja dana, prema najavama meteorologa DHMZ-a slijedi razvedravanje i smirivanje kišnog vremena, piše dnevnik.hr. U unutrašnjosti vjetar će boto slab, a na Jadranu se očekuje umjereno jugo. Temperatura u unutrašnjosti između 8 i 13 sutupnjeva Celzijevih, dok će na Jadranu biti nešto toplije.

>>> POZNATI METEOROLOG OTKRIO NEŠTO NEVJEROJATNO: Hrvatsku očekuju velike vremenske promjene


Komentari