Vozači provjerite: Ove ceste zatvorene su zbog radova

Facebook

Negdje se vozi i uz privremenu regulaciju prometa.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na nadvožnjaku u čvoru Zabok (izlazni/ulazni krak u smjeru Zagreba) vozi se uz regulaciju prometa semaforima.

Zbog radova se vozi uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom na:

autocesti A1, između čvorova Novigrad i Karlovac od 42. do 40. km u smjeru Zagreba, na vijaduktu Božići u smjeru Splita;
autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle na vijaduktu Svilno vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Rijeke), u dužini od oko 2 km (do 1.lipnja);
autocesti A3 Bregana-Lipovac, između Kutine i Novske od 118. do 121. km u oba smjera;
autocesti A4 Goričan-Zagreb u zoni čvora Kraljevečki Novaki u oba smjera; kroz tunel Hrastovec vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi;
Istarskom ipsilonu na dionici čvor Lupoglav-tunel Učka;
raskrižju državne ceste DC427 i čvora Rujevica, na riječkoj obilaznici, na izlaznom kraku čvora Rujevica u smjeru GP Rupa.

Za sav promet (zbog radova) zatvorene su ceste:

DC1 kroz Lučko i Stupnik (od raskrižja s Ventilatorskom ulicom do raskrižja s Ulicom Svetog Benedikta),
DC8 Jadranska magistrala kroz Posedarje,
DC6 Glina-granični prijelaz Dvor (obilazak je Glina (DC37)-Petrinja-Hrvatska Kostajnica-Dvor),
DC34 Valpovo-Josipovac u naselju Petrijevci,
DC206 na dijelu od Valentinova do Petrovskog i zbog odrona DC206 Pregrada-Hum na Sutli (obilazak za vozila do 10t je: Plamenščina-Klenovac, a za vozila iznad 10t je državnim cestama DC1 i DC207)
ŽC3106 Klinča Selo (DC1)-Kupinec (DC36) (obilazak: Ulica Matije Gupca-Zagrebačka ulica- Karlovačka cesta-Školska ulica- ulica Mokrice-Kupinec).

Nadvožnjak čvora Jarek, na cesti između Podsuseda i Zaprešića, zatvoren je za sav promet. Obilazak: DC225-Ulica Maršala Tita-polukružno na kružnom toku-Ulica Maršala Tita-Aleja Bologne i obratno.


Komentari