VOZAČ SVE OBJASNIO: Kamioni ne voze samo tri dana, pogledajte što se događa u trgovinama (FOTO)

Blog/ Autobusi i kamioni

Zbog vremenskih uvjeta mnoge ceste su zatvorene.

Mnogi kamioni bili su zarobljeni na odmorištima jer zbog oštrih zimskih uvjeta nisu mogli nastaviti putovanje. Snijeg, led i bura nisu dobra kombinacija s kamionima, a sigurnost je na prvom mjestu.

Jedan vozač na svom blogu “Autobusi i kamioni” je odlučio pokazati svima što se događa kada ne voze samo tri dana. Fotografije, koje je objavio dolaze iz jednom trgovačkog lanca u Rijeci, do koje je posljednih dana posebno teško doći.

Blog/ Autobusi i kamioni
Blog/ Autobusi i kamioni

Stanje ni danas nije ništa bolje, crveni alarm ponovo je na snazi, orkanska bura se ne misli uskoro smiriti, a temperature bi se trebale spustiti i do -20, poledica će svakako biti neizbježna. Ovakvih prizora iz trgovina moglo bi biti sve više.

Blog/ Autobusi i kamioni
Blog/ Autobusi i kamioni

Ispod fotografija vozač je kratko i jasno napisao: “Kamioni ne voze samo tri dana,a pogledajte šta se dešava.. A zamislite da ne vozimo 20 dana ili više, život bi bio nezamislim… Zato jedna poruka svima: poštujte vozače, jer bez njih vaš život ne bi mogao biti normalan!”

Blog/ Autobusi i kamioni
Blog/ Autobusi i kamioni

I zaista, malo tko misli o vozačima kada ide u kupovinu. Oni su osobe iza kulisa kojima možemo zahvaliti što imamo svega u izobilju na policama, no često zaboravljamo kako namirnice dolaze tamo. Ovi ljudi život provode na cesti i zaista ih ne treba uzimati zdravo za gotovo.

>>> STANJE NA HRVATSKIM CESTAMA: Ograničenja u prometu zbog zimskih uvjeta


Komentari