VIKTOR OPET U AKCIJI! Pogledajte kako se gradonačelnik Oroslavja ovog puta opustio nakon posla, pridružile mu se i mještanke

Viktor Šimunić (Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX/Facebook)

Otprije poznat po, za domaću politiku ne baš uobičajeno širenje pozitivne energije i susretljivosti, gradonačelnik Oroslavja, Viktor Šimunić, u utorak je ponovno bio u jednoj od svojih akcija kojima iznenađuje tamošnje građane i javnost.

Tako je ovoga puta oprao stakla na autobusnoj stanici.

Foto: Viktor Šimunić / Facebook

Kako je poručio na svojem Facebooku, čišćenje stakla mu je odmor zbog “pune glave od rješavanja problema na poslu”.

“Drugi put bum našel nešto drugo, no u svakom slučaju naše Oroslavje bu, uz našu pomoć, grad kakav zaslužuje biti!”, ustvrdio je Šimunić u svojoj objavi.

Prvo sam, a potom u društvu

Ipak nisu svi oduševljeni Šimunićevim potezom, te se Šimunić ponovno oglasio u srijedu.

“Svi bi živjeli u lijepom i čistom gradu, s punom blagajnom, puno infrastrukture i bez korupcije. Ali tko je za to spreman raditi?”, ustvrdio je Šimunić na prozivke dodavši kako je stakla očistio izvan radnog vremena, a Oroslavje nema zaposlenika koji bi bio zadužen za čišćenje.

“Ne zanimaju me oni koji prigovaraju jer vidim da su se već standardizirali i da ih ima puno, puno manje nego kaj misle. Većina je bila pozitivnih komentara. I jučerašnji primjer su danas slijedile 2 mještanke, očistili smo 3 stanice u Mokricama!”, otkrio je čelnik tog malog grada Krapinsko-zagorske županije.

Također je dodao i kako gradonačelnik treba voditi primjerom te kako se s manjim stvarima počinje, ali one vode prema većim projektima i investicijama.

“Ne velim vam da sad idete svi čistit autobusne stanice u svojem mjestu. Velim vam da ak hoćete da se situacija u državi promijeni, krenite od svojeg mjesnog odbora i tu počnite mijenjati. S beskonačnim prigovaranjem i lošim stavom kao društvo budemo samo nazadovali a malim koracima možemo skupa napraviti ovu zemlju ugodnom za živeti u njoj!”, zaključio je Šimunović.


Komentari