(VIDEO) Prosvjednici posjetili Capaka, on izašao razgovarati! Susjed nije bio oduševljen: ’Kruno, kaj se raspravljaš s krkanima’

Foto: Dnevno

Nakon što su “pokucali” na vrata ministra Vilija Beroša i ravnateljice Klinike za infektivne bolesti, Alemke Markotić prosvjednici su u subotu navečer posjetili i ravnatelja HZJZ-a, Krunoslava Capaka. 

Capak je čak izašao na balkon i razgovarao s prosvjednicima, no istaknuo je i kako mu se ne sviđa što su mu došli pred kuću. Rekao je kako su pritužbe uputili na pogrešnu adresu i kako ne želi da mu se uznemirava djecu i obitelj.

Ipak, poručio im je da su bezobrazni kada je, rekavši da radi i po 12 sati dnevno dobio primjedbu da se čini kako radi 36 sati s obzirom na količinu lošeg što je napravio. Čitavom događaju prisustvovao je i Capakov poznanik koji ga je u nekom trenutku upitao: “Kruno kaj se raspravljaš s ovim krkanima”.

Naposljetku, prosvjednici su zaključili kako će dolaziti sve dok se ne riješi stanje zbog kojeg oni ne mogu svoju djecu posjećivati u bolnici. Podsjetimo, riječ je o najnovijoj epidemiološkoj mjeri gdje za ulazak u zdravstvenu ustanovu, građani moraju imati covid potvrdu.

Vjeroučitelj koji predvodi posjete o svemu se oglasio i na svom Facebook profilu pa istaknuo kako ih je kod Capaka prvo verbalno napala njegova majka, no zaključuje kako je s Capakon proveo devet minuta u civiliziranom razgovoru. “Unatoč neslaganju, on je shvatio da mi nismo luđaci, niti razularena masa. Samo zabrinuti roditelji”, navodi pa zaključuje kako će zasigurno doći opet jer iz ovog razgovora proizašla je poruka da stožer nije kriv nizašto.

Istaknuo je i kako se snimku razgovora poslati odabranim medijima, a istu možete pogledati ovdje!


Komentari