(VIDEO) Petrov poslao poruku saborskim kolegama koji ga kritiziraju i optužuju za nerad

FOTO: Most nezavisnih lista

Čelnika Mosta Božu Petrova potpredsjednici Sabora optužili su za nerad i kritizirali da uživa sve povlastice potpredsjedništva bez da radi svoj posao.

Petrov je, nakon sastanka s ekonomskim stručnjacima u Puli, odlučio svojim kolegama uputiti video poruku putem svoje Facebook stranice.

”Poruka zabrinutim kolegama Brkiću, Reineru, Bačiću i Jandrokoviću (i nemojte se toliko ljutiti kad vam kažem da vam je previše tri mjeseca godišnjeg odmora”, napisao je Petrov na Facebooku te objavio video poruku svojim saborskim kolegama koji su ga u prozvali za nerad.

“Čujem da su moji kolege, iliti drugovi, podpredsjednici Sabora izrazito zabrinuto za moje stanje, da im jako nedostajem, da pate za mnom. Nisam znao da još uvijek mogu gajiti takve osjećaje za mene. Čudo ljubav. Ali mislim da im zapravo nedostaje vremena za njihove aktivnosti.

Gospodin Brkić valjda slaže veliku koaliciju, gospodin Reiner se umorio od trčanja za foteljom, gospodin Jandroković mora valjda na brifing u Vladu da osjeti gdje se mijenjaju trendovi…

Da razveselim svoje kolege – vraćam se u srijedu, očekujem veličanstven doček, ali nakon što odradim govor u stanci, vjerujem da će gospodin Bačić ili Borić odmah izaći na govornicu i reći kako je u našoj zemlji sve super i veličanstveno, i da je za sve probleme u Hrvatskoj kriv Božo Petrov”, kazao je u videu.


Komentari