VELIMIR BUJANEC PROTIV ODLUKE HRT-a: ‘Hvala Bogu na Thompsonu!’

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Hrvati su u petak obilježavali Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Već tradicionalno se preko sto tisuća Hrvata uputilo u Knin da obilježe Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Među njima je, naravno, bio i Velimir Bujanec koji se kasnije zadržao i na Thompsonovom koncertu, čiji posljednji dio HRT nije smio prenositi.

Naime, nakon što je prijenos završen, pjevač je sve prisutne, mahom mlade ljude, počastio pjesmom “Čavoglave”. Na odluku da se završetak koncerta ne prenosi, Bujanec se osvrnuo na svom Facebook profilu, objavivši video upravo  tog dijela koji nije završio u eteru.

Pod svojim videom je skupio 140 komentara i to svih punih podrške Thompsonu i njemu samom, a nije nedostajalo ni pozdrava “Za dom spremni!”. Redom su oni prozivali HRT i “komunjare”, a razbacivali se i izrazima poput “VelikoSrbi”. Jedan od komentatora objavio je i sliku policijskog poziva, kojeg su službenici nakon koncerta uručili Thompsonu.

Facebook
Facebook

Naime, nakon što je završio s koncertom, sve prisutne je pozdravio ustaškim pozdravom “Za dom spremni” što mu je i donijelo probleme s policijom. Uz njega su to u deliriju, naravno, uzvikivali i svi koji su na koncert došli samo zbog njega, koji je uz klape, orkestre i druge pjevače i pjevačice, bio zvijeza večeri.


Komentari