Veliko priznanje za Infobip! Direktor kompanije proglašen najutjecajnijim tehnološkim inovatorom u svijetu

Silvio Kutić, vlasnik Infobipa (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

Hrvatska IT kompanije Infobip, niže same uspjehe. Na dodjeli međunarodnih nagrada “Future Digital Awards”, izvršni direktor i jedan od osnivača Silvio Kutić navedene kompanije proglašen je najutjecajnijim tehnološkim inovatorom u telekom industriji.

“Čast nam je osvojiti ove renomirane nagrade od strane industrije u kojoj poslujemo i analitičara. One su dokaz odličnog rada cijelog Infobipovog tima i dobrog smjera razvoja naših komunikacijskih rješenja. Pred nama je velik put, mi praktički tek krećemo”, rekao je  je Kutić.

Navedenu nagradu dodjeljuje analitička kuća Juniper Research, a osim priznanja Kutiću za najutjecajnijeg tehnološkog inovatora (“Mover and Shaker in Telco Innovation”, Infobip je proglašen i najboljim RCS (Rich Communication Service) i CPaaS (Communication Platform-as-a-Service) pružateljem usluga.

Ova kompanije, tijekom godina izrasla je u vodeću  globalnu komunikacijsku platformu u oblaku (CPaaS), a prošle su godine predstavili i model softvera kao usluge (SaaS). Od malog startupa, nakon više od deset godina postojanja izrasli su u jaku kompaniju, te zapošljavaju oko tri tisuće ljudi, a u 2021. s obzirom na razvoj, planiraju nova zapošljavanja do tisuću ljudi.


Komentari