Vedrana Rudan oplela po Milanoviću i nazvala ga ‘mačo divljakom’, on joj uzvratio: ‘Ti si polupismeno i vulgarno piskaralo’

Foto: Damir Spehar/Marko Dimic/PIXSELL

Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u emisiji N1 televizije nije nimalo štedjela predsjednika Zorana Milanovića zbog njegovih izjava narednih dana. Štoviše, Rudan ga je oštro kritizirala izjavivši da je on potpuno nekvalificirana osoba koja se bavi poslom s kojim nema veze.

“Milanović nije u hrvatskoj politici od jučer. On je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa. On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem”, izjavila je Rudan, te prokomentirala njegovu izjavu da nas ispovijesti hollywoodskih glumica ne trebaju zanimati.

“U kapitalizmu ako se ti dižeš i tebi netko daje pet milijuna dolara, taj netko će na tebi zaraditi 50. Svako Milanovićevo dizanje ne vrijedi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kad se on uopće ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u njemu i hrče tamo do kraja mandata. Taj čudak i taj mačo divljak nam zaista ne treba. Ja nisam razočarana u Milanovića, nego u narod kojeg ga je izabrao. Ako Hrvatskoj treba takav karakter eto joj ga”, tvrdi rudan te ističe da je njegov vokabular presiromašan da bi ušao u verbalni okršaj s njom.

No, Milanović joj nije ostao dužan, te se nakon nešto više od dva sata od njenog pojavljivanja na televiziji oglasio putem svog Facebook profila.

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma. Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima”, uzvratio joj je Milanović.

Komentari