UŽAS U BIOGRADU Šokirana dogradonačelnica Gline o smrti maloljetnika: ‘Razrednica je van sebe, sva djeca su van sebe’

Branka Bakšić Mitić (Foto: Screenshot/RTL)
Zadarska policija objavila je danas detalje o tragediji koja se dogodila u petak u Biogradu, gdje se utopio 16-godišnjak iz Gline koji je pronađen na površini mora u besvjesnom stanju. Uzrok smrti je utvrđen zastoj srca, objavili su iz PU zadarske.
Podsjetimo, ispred plaže Soline u moru maloljetnik je plivao s prijateljima te se nakon nekog vremena odlučio vratiti sam na obalu. Ubrzo je pronađen na površini mora u besvjesnom stanju, a usprkos svim naporima da se reanimira, preminuo je. Za RTL su progovorili student koji je pokušao oživjeti nesretnog tinejdžera te dogradonačelnica Gline.
“Tamo se već nalazila jedna medicinska sestra iz Siska i jedan stariji muškarac. I oni su ga već počeli reanimirati i onda sam i ja došao pomoć. I to je onda trajalo negdje oko pola sata, dok je došla hitna pomoć iz Benkovca. Znači, ne hitna pomoć iz Biograda, nego iz Benkovca”, rekao je Lukas Kvartuč, student medicine.
“Djeca su van sebe”
“Dočekali smo autobus s razrednicom, ona je jednostavno van sebe, sva djeca su van sebe. A mi smo svi van sebe. Nakon tog potresa, nakon pet žrtava i dvije mlade žrtve u Majskim Poljanama, jednostavno ne znam što se dešava u ovom kraju i ovaj mladi dječak je izgubio svoj život”, rekla je Branka Bakšić Mitić, dogradonačelnica Gline.


Komentari